Norges mest produktive akademi forsterker seg

Tre nye fjes kommer inn dørene på Intility Arena i 2023.

Annonse:

Utviklingsavdelingen i Vålerenga er svært produktiv. Ikke bare utvikler vi flest spillere til Toppfotballen, men vi har også god produksjon av trenere som vil opp og fram.

Hans Erik Eriksen har pakket bagen og skal tjenestegjøre i NTF, Andrea Loberto blir assistenttrener for A-laget i Stabæk, Simen Haukås blir fysisk trener i Strømsgodset og G16-trener Simen Moe har reist til Sørlandet og IK Start for å være Start 2-trener det kommende året.

Mange navn og søkere har vært aktuelle for å erstatte disse flinke folkene. Nå er valgene tatt og vi får inn ny, spennende og svært god kompetanse til vår avdeling.

På bildet: Marcelo Bielsa og vår nye spillerutvikler, Bryant Lazaro (Foto: Ivar Thoresen - NFT)
På bildet: Marcelo Bielsa og vår nye spillerutvikler, Bryant Lazaro (Foto: Ivar Thoresen - NFT)
  • Head of Methodology/Trenerutvikler er spanske Jovi Carrascosa. Han har Pro-Lisens og har sin hovedbakgrunn fra akademiet i La Liga-klubben Valencia. 
     
  • Spillerutvikler for G19 og G17 blir amerikanske Bryant Lazaro. Han har Pro-Lisens og forsvarer sin doktorgrad i Talentidentifisering i Spania denne vinteren. Som trener har han vært i både Sevilla FC og Levante UD sine akademier i Spania, samt flere norske klubber. I fjor var han trenerutvikler i NFT og jobbet sammen med Marcelo Bielsa på Cupfinaleseminaret.  
     
  • I tillegg har vi ansatt Ruben Tollefsen på heltid rundt våre 13- og 14-åringer. Han kommer fra jobb i Kolbotn Herrer og NFF, og har tidligere også vært i Drøbak/Frogn og Lyn. 

Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen og gleder oss til å få disse internasjonale referanse-trenerne sammen med oss på Intility Arena. 

Toppbilde: Jovi Carrascosa

Annonse fra Obos-ligaen: