Norges beste kamparrangør

Vålerenga er kåra til Eliteseriens beste på arrangement.

Annonse:


Årets arrangør i Eliteserien er kåra, og fredag formiddag ble det klart at Vålerenga er best i landet. Med tanke på at klubben flytta inn på ny stadion midt i sesongen, er dette meget imponerende. 

Samtlige seriekamper i Eliteserien og OBOS-ligaen settes opp med kampdelegater, og det er disse delegatene som vurderer arrangementet og setter en karakter.

Vålerengas mangeårige arrangementsansvarlig, Anita Alexandersen er naturligvis svært stolt og glad for å kunne avslutte året som beste kamparrangør. 

- Det har vært et sykt år, der vi har jobba døgnet rundt frem til åpningshelga på ny stadion. Det at vi nå avslutter sesongen som årets kamparrangør er utrolig moro, sier Alexandersen og legger til: 

- Jeg ønsker å takke alle våre frivillige og ikke minst Stig-Ove Sandnes som har gjort en fantastisk jobb og hjulpet oss hele veien. Uten dem hadde vi aldri oppnådd dette, avslutter arrangementssjefen. 

Se intervju med Anita Alexandersen i videoen øverst i saken. 

Vurderingen tar utgangspunkt i fem delområder:

  • Forberedelser inn mot kampdag
  • Stadionlogistikk og baneforhold
  • Teknisk gjennomføring
  • Sikkerhet
  • Forhold for media

Karakteren 7,0 er å anse som et godt arrangement, og Vålerenga endte med et snitt på 8,05.

Vi gratulerer alle i og rundt klubben for utmerkelsen og ønsker å benytte anledningen til å takke våre fantastiske frivillige for innsatsen i 2017! 


Foto: NTB Scanpix

Annonse fra Eliteserien: