veientilproff-21

Nordavinds nye FIFA-spiller er på plass

16 år gamle Magnus Kristiansen fra Grorud har signert proffkontrakt med Norges beste E-sportklubb.

Annonse:

I forbindelse med lørdagens derby på Intility Arena ble det avholdt finalespill i FIFA18 i Fanzone. Fire spillere hadde kvalifisert seg til semifinalene gjennom en turnering på House of Nerds 12. mai, og disse konkurrerte om seieren foran hundrevis av tilskuere i Fanzone.

Proffkontrakt i potten

I potten lå en proffkontrakt hos Nordavind og muligheten til å spille på storskjermen i pausa amellom Vålerenga og Lillestrøm. 

Etter to spennende semifinaler sto det til slutt mellom Grorud-gutten Magnus Kristiansen og Arkan Resul Unggutten Kristiansen stakk av med seieren og skal representere Nordavind i FIFA 18 kommende sesong. 

Saken fortsetter under bildet.

Magnus Kristiansen (t.v) vant 1-0 over franske Diogo Peixoto i lørdagens showkamp (Foto: Nordavind)
Magnus Kristiansen (t.v) vant 1-0 over franske Diogo Peixoto i lørdagens showkamp (Foto: Nordavind)

Showkamp

I pausa møtte han den franske landslagsspilleren Diogo Peixoto til dyst i TV-studioet på Intility Arena, og tok like så greit seieren der også. Det lover godt for fremtiden. 

- Diogo Peixoto er en etablert FIFA-spiller som både representerer oss og det franske landslaget. Det at Magnus slår han i en showkamp her på stadion lover veldig godt, sier daglig leder i Nordavind, Stein WIllmann og legger til: 

- Vi har søkt etter en FIFA-spiller siden oppstarten av samarbeidet med Vålerenga og er veldig glade for at signeringen nå er på plass. Vi har veldig tro på Magn, og gleder oss til å jobbe med han i tiden som kommer. 

Skal spille i Vålerenga-drakter

Når Magnus og Diogo konkurrerer for Nordavind er det selvsagt med Vålerengas drakter og logo i spillet. Dette både styrker og løfter samarbeidet mellom Vålerenga Fotball Elite og Nordavind, og gjør klubben vår enda mer attraktiv internasjonalt. 

Gutta setter opp sine egne lag og benytter blant annet spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, noe som betyr at verdensstjernene bøtter inn mål i Vålerenga-drakter på den virtuelle arenaen. 

Annonse fra Obos-ligaen: