- Noe vi har jobbet med siden i vinter

Ann-Helen Gamlesanne er ansatt som mental trener i Vålerenga.

Annonse:

Tirsdag morgen var Ann-Helen Gamlesanne på plass på Intility Arena for å møte sine nye kolleger. 26-åringen fra Sarpsborg er ansatt som mental trener, og har, tross sin unge alder opparbeidet seg mye erfaring på området både i inn- og utland. 

- Jeg har jobbet fem år som mental trener i klubb og med individuelle utøvere, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. I tillegg til psykologiutdanning har jeg også tatt flere fag i organisasjon og ledelse, og spesialisert meg innenfor arbeidspsykologi og idrettspsykologi, sier Gamlesanne og legger til: 

- Når man hører ordene "mental trener" er det fort gjort å tenke at jeg skal komme inn å fikse noe, men dette er et grep Vålerenga tar for å legge til rette for videre utvikling og forhåpentligvis gjøre spillerne enda bedre, sier hun. 

Dag-Eilev Fagermo har jobbet i lang tid med å ansette en mental trener, men det er først nå alle brikkene og den rette personen falt på plass. 

- Det å ansette en mental trener er noe jeg har hatt lyst til og interesse av lenge, og det har ingenting med tabellsituasjonen å gjøre. Det er mange ulike personligheter i spillergruppa, og Ann-Helen har en kompetanse som er viktig å få inn i teamet, sier hovedtreneren og fortsetter: 

- Vi hadde en lang intervjurunde i forkant av ansettelsen hvor hun gjorde et veldig godt inntrykk. I tillegg kommer Ann-Helen fra et selskap som er eksperter på området vi søker, sier han. 

Vi ønsker Ann-Helen hjertelig velkommen til Vålerenga! 

Annonse fra Obos-ligaen: