NM-kamper for G16 og G19

Vålerenga G19 spiller tredje runde i NM mot Strømmen, mens G16 skal møte Tromsdalen.

Den tredje runden i NM G19 Telenor Cup går av stabelen torsdag klokka 18.00 mot Strømmen på Strømmen Stadion.

Strømmen

Vålerenga ligger på tredjeplass i Interkrets A med 3-2-1 og 11 poeng på de første seks kampene. Serieleder Lillestrøm har 18 poeng på sju kamper, mens Sarpsborg 08 har 13 poeng på seks kamper. Vålerenga slo Årvoll 4-0 hjemme i den første runden i cupen, mens Asker ble slått hele 8-0 borte i den andre runden. I fjor ble Vålerenga slått ut av Oppsal i den andre runden.

Saken fortsetter under bildet.

Markcus Victorio G19 Asker_kb
Marcus Victorio var én av målscorerne mot Asker i den andre runden. Foto: Kenneth Berger

Strømmen spiller i Interkrets B og ligger på tiendeplass, tredje sist, mens 1-2-7 og fem poeng på ti kamper. Raufoss og KFUM har begge 25 poeng øverst på tabellen, mens Skedsmo ligger nederst med fire.

I cupen måtte det straffer til for at Strømmen slo Ull/Kisa hjemme i den første runden, mens det gikk langt lettere da Sarpsborg FK ble slått hele 8-0 borte i den andre runden. I fjor ble det tidlig exit for strømlingene for Bærum i den første runden.

Støtt David Ribeiros gutter på Strømmen torsdag klokka 18!

Tromsdalen

Saken fortsetter under bildet.

Vålerenga G16 NM 2019_kb
Så glade blir G16-gutta etter å ha scoret mot Eidsvold Turn. Foto: Kenneth Berger.

Onsdag var trekninga for den første av tre runden før finalen i NM G16 Telenor Cup. Der ble det klart at Vålerenga må til Tromsø for å møte Tromsdalen 24.-25. august.

Vålerenga kom seg til den ordinære runden ved å vinne alle de tre kampene i mellomrunden for Øst-Norge. Gran ble slått hele 14-0 borte, Moss 4-1 borte og Eidsvold Turn 2-0 hjemme. Laget ligger på 11. plass (av 14) i Interkrets Oslo med 14 poeng på 13 kamper, men i Nasjonalt sluttspill A er de serieledere med sju poeng på tre kamper.

Toppbilde: Kaptein Brede Sandmoen mot Asker i cupen. Foto: Kenneth Berger.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: