Nesodden ble for sterke

Vålerenga var knapt over midten under onsdagens Drømmekamp, men Engaland på Berger stadion ble en suksess okke som.

Bred dekning i lokalavisa og en formann ved navn Pål Breen, sørga for årets best besøkte Engaland da Nesodden var verter på Berger stadion onsdag kveld.

Sola skinte, grillen var fyrt opp og nærmere 700 barn og unge med foreldre hadde tatt turen for å trene sammen med Vålerengas spillere, og da speakeren annonserte Drømmekampen mot slutten av arrangementet var det en ellevill deltakerskare som var klare for å påføre Oslos stolthet nok et tap.

Les hva de skriver i lokalavisa amta.no her

Nesodden ble for sterke

Det klarte de uten problemer, og ga seg ikke før det sto 3-0 til Nesodden. Også veteranene til Nesodden gikk av med seieren i det som ble en høydramatisk legendekamp tidligere på dagen.

Hjemmelagets målvakt hadde sin livs dag på jobben, men Vålerenga fant allikevel veien til nettmaskene ved fem anledninger. Det betyr lite når Nesodden satte inn seks mål bak Kent Bergersen.

Saken fortsetter under bildet.

Det var god stemning da Vålerenga-legendene møtte Nesodden til dyst onsdag kveld (Foto: Vålerenga)
Det var god stemning da Vålerenga-legendene møtte Nesodden til dyst onsdag kveld (Foto: Vålerenga)

Heldigvis er det ikke seier eller tap som står i sentrum når Vålerenga reiser rundt med sitt Engaland, men fotballglede for barn og unge, og A-lagsspillere som deler av sin kunnskap og erfaring fra toppfotballen.

Se direktesending fra Drømmekampen her:

Veien til toppen

Mens Tippen underholder de minste barna fra scenen, får ungdommen i klubben vi besøker muligheten til å prate med en av A-lagsspillerne.

På Nesodden var det Matijas Vilhjalmsson som gladelig delte sin historie om veien til profftilværelsen, og svarte på spørsmål som de unge håpefulle lurte på. Det var alt fra kosthold og treningshverdag til favorittlag i England og diskusjoner om semifinalene i Champions League.

Saken fortsetter under bildet.

Matti og ungdommen i Nesodden Fotball (Foto: Vålerenga)
Matti og ungdommen i Nesodden Fotball (Foto: Vålerenga)

Invitert til fotballfesten

Alle som var tilstede på Berger stadion onsdag kveld fikk utdelt billetter til fotballens festdag 16. mai. Da kommer Strømsgodset på besøk til Intility Arena, og vi gleder oss til å se gjengen fra Nesodden både i Fanzone før kamp og på tribunen.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke Nesodden for et godt gjennomført arrangement, og vi gleder oss veldig til å komme ordentlig i gang med klubbsamarbeidet.

Ses på Intility Arena!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: