Nederlandsk landslagskaptein til Vålerenga

Sherida Spitse har signert en toårsavtale med Oslos stolthet.

Vålerenga Fotball har signert midtbanespiller Sherida Spitse (27) fra FC Twente.

Toppserien er en god liga og jeg ser frem til å spille kamper på et høyt nivå hver eneste uke.

— Sherida Spitse

Den nederlandske landslagskapteinen har signert en toårsavtale, og nå gjenforenes hun med Monica Knutsen i Vålerenga. De to var sammen i LSK Kvinner sammen i perioden 2014-2016 og tok 3x "the double". Det er klubbens hovedtrener meget fornøyd med. 

- For meg er det overraskende at ikke en større klubb har plukket opp Sherida. Spesielt etter at Nederland ble mestere på hjemmebane sist sommer med et godt og velspillende lag, der Sherida absolutt var en viktig spiller som lagets kaptein i sin sentrale midtbaneposisjon. At hun nå velger å komme tilbake til Norge, gleder meg stort, sier Knutsen og legger til:

- Toppserien blir en god spiller rikere og Vålerenga får gleden av å bygge laget rundt Sheridas kvaliteter, avslutter hovedtreneren.

Spitse sier at hun hele tiden har hatt et ønske om å spille utenlands igjen, og avgjørelsen om å komme tilbake til Norge har hun tatt sammen med familien.

Annonse:

- Vi har en ni måneder gammel sønn, så jeg må også vurdere hva som er riktig for familien. Norge føles som hjemme for oss. Kjæresten min har jobb og vi føler at dette er riktig for oss, sier Spitse og legger til: 

- Toppserien er en god liga og jeg ser frem til å spille kamper på et høyt nivå hver eneste uke. Planene til klubben, og ikke minst måten det jobbes på, gjør at jeg er veldig glad for det neste steget i karrieren. Jeg ønsker FC Twente lykke til videre, og takker for året som er gått, avslutter Vålerengas nye midtbanespiller.

Vi ønsker Sherida hjertelig velkommen til Vålerenga.

Fakta

  • Navn: Sherida Spitse

  • Født: 29.05.1990

  • Kamper/mål i Toppserien: 79/21

  • Kamper/mål landslag: 143/24 (wikipedia)

  • Tidligere klubber i Norge: LSK Kvinner fra 2014-2016

  • Kontrakt ut 2019

Annonse fra Obos-ligaen: