- Når det er så gode spillere som nå, blir intensiteten høy

Magnus Lekven og resten av gutta har fullført nok en treningsøkt på Intility Arena. Nå er det Molde-kampen på lørdag som gjelder.

Annonse:


Sola skinner over Enga og Magnus Lekven om dagen, og det vises på treningsfeltet. Gutta må nærmest intensitetsstyres av fysisk trener Moa Dajani fordi det løpes for mye. 

Da Dag-Eilev Fagermo kjørte coaching torsdag formiddag var det som om Eliteseriehymnen skulle vært spilt før start. 

- Det er så mange gode spillere her nå, og da blir det to gode lag mot hverandre i 11 mot 11. Det er bare å ta på løpeskoa og henge med, sier Lekven med et smil. 

Han har spilt mye høyre indreløper i de foregående kampene, men mot Brann var han flyttet over på venstre. Det fungerte meget godt. 

- Jeg har spilt mye med Sam tidligere, og har en god relasjon med han, og så er det selvfølgelig en drøm å spille med Osame på kanten der. Jeg følte det fungerte veldig bra, og vi spilte oss frem til store sjanser hver eneste gang, sier han.  

På lørdag kommer Molde på besøk til hovedstaden, og fjorårets seriemester har hatt en relativt tøff oppladning til kampen mot Fagermos menn. Det skal Vålerenga utnytte. 

- Det er en god tid å møte dem på, og vi har lyst til å revansjere oss etter kampen der oppe. Jeg tror de skal få jobbe hardt hvis de skal klare å stikke av med poeng herfra. Vi har veldig troa på kampen, og gleder oss veldig, avslutter Lekven. 

Kampen mot Molde spilles lørdag 19. september klokka 18.00 og sendes direkte på Eurosport Norge eller dplay. 

Annonse fra Obos-ligaen: