Nakkim til Mjøndalen

Vålerenga og Mjøndalen er enige om en overgang for midtstopper Markus Nakkim.

Annonse:

Markus Nakkim har gått gradene i Vålerenga, og signerte profesjonell kontrakt og debuterte for a-laget i 2015. Han har siden da spilt 36 A-kamper for Vålerenga, i tillegg har han vært på utlån i Viking i 2018 og Strømmen i 2017.

Nå fortsetter karrieren i Mjøndalen.

- Selv om Vålerenga og Nakkim har en lang historie sammen, har det har den siste måneden vært klart at Vålerenga og Nakkim sannsynligvis kom til å gå hver sin vei for denne gang. Sånne saker vet vi kan være leie, men de er dessverre også en del av fotballens natur, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Markus har stått fritt til å se seg om etter andre muligheter de siste månedene, og flere har vært interessert.

- Jeg vet at Nakkim hadde flere andre alternativer. Mjøndalen vil som neste stopp forhåpentlig vise seg å være det riktige for å få ny fart på karrieren, og vi ønsker lykke til, avslutter Ingebrigtsen.

Det betyr at Vålerenga nå står med den unge utfordreren Brage Skaret, Ivan Näsberg, Johan Lædre Bjørdal og Jonatan Tollås Nation som midtstoppere i stallen, i tillegg til blant andre Fredrik Holme og Brage Pedersen som banker på døra fra juniorlaget.

Vålerenga møter Mjøndalen i Eliteserien fredag 26. juni på Intility Arena, og borteoppgjøret på Consto Arena er som i fjor i den siste serierunden, som spilles søndag 29. november.

Annonse fra Eliteserien: