Nakkim 2022!

Markus Nakkim har forlenga avtalen med Vålerenga ut juli 2022.

Annonse:


- Det er ingen annen klubb jeg heller kunne tenke meg å lykkes i, sier Markus Nakkim etter at han har signert en ny avtale som gjør han til Vålerenga-spiller ut juli 2022. 

Markus Nakkim er klar for 3,5 nye år i Vålerenga-drakta (Foto: Pedro Lemos)
Markus Nakkim er klar for 3,5 nye år i Vålerenga-drakta (Foto: Pedro Lemos)

21-åringene har gått gradene i klubben og vært fan av Vålerenga så lenge han kan huske. Nå er han utrolig stolt og glad over å skulle ikle seg den kongeblå drakta de neste 3,5 årene, og egne ambisjoner for den kommende perioden er det ingenting å si på.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg ønsker å spille, og jeg ønsker å utvikle meg. Jeg er ikke her for å være noe backup, men jeg har tenkt til å gripe muligheten når jeg får den. Jeg tror også at Vålerenga, ved å signere meg såpass lenge, har tro på at kan skje, sier han og fortsetter:

- Jeg satser på å spille mye allerede denne sesongen, og forhåpentligvis være en klippe i Vålerenga-forsvaret i mange, mange år, sier han.

Drakta med Nakkim og 2022 skal få en spesiell plass i leiligheten på Ringnes Park. Det er liten tvil om at det å spille for Vålerenga betyr mye for forsvarsspilleren, og han skryter veldig av hvordan det er i klubben om dagen.

- Måten det blir drevet på for øyeblikket, og som det har blitt gjort over en tid nå er utrolig bra. Måten vi ønsker å spille fotball på, den nye stadion her og alt som er i ferd med å skje, er noe jeg har utrolig stor tro på. Når alt kommer til alt, så er det ikke noe annet sted jeg heller kunne tenke meg å lykkes, avslutter han.

Se intervjuet med Markus øverst i saken.

Annonse fra Eliteserien: