Vi er i gang!

Intility Arena er klargjort for fotball, skoene er pussa og gutta er i humør.

Annonse:

Mandag morgen var gutta en rask tur innom Intility Arena for å ta koronatest etter ferien. Da samtlige kom tilbake negative på kvelden var det klart for styrketester, samt skoprøving tirsdag morgen. 

På onsdag var det endelig dags for å ta frem skoa fra vinterdvalen, og det var mye glede å spore på første økt.

Solid oppgradering

Trenerne har planlagt oppkjøringa til punkt og prikke, materialforvalter Egil Larsen har pakket ut nytt utstyr, gymmen er renovert og nye oppholds- og hvilerom er innredet. Alt ligger til rette før Europa- og eliteseriesesongen 2021. 

Jeg gleder meg til å jobbe videre med det som er en ung og talentfull spillergruppe

— Dag-Eilev Fagermo

- Vi har tatt store steg for å kunne utvikle spillerne videre, spesielt når det kommer til infrastrukturen på stadion. Jeg gleder meg til å jobbe videre med det som er en ung og talentfull spillergruppe, sier Dag-Eilev Fagermo og fortsetter: 

- I tillegg til de spennende typene vi allerede har i troppen, jobbes det godt med å få inn spillere som kan forsterke oss i årene som kommer, avslutter han. 

Status på troppen

Fem spillere var utleid til andre klubber hele eller deler av fjorårssesongen, men nå er samtlige tilbake på Intility Arena. 

Amin Nouri (HamKam), Brede Sandmoen (Strømmen IF), Sakarias Opsahl (Tromsø IL), Fredrik Holmé (Ull/Kisa) og Sander Werni (Ull/Kisa) var alle på plass da gutta var samlet til årets første fotballøkt. 

Samuel Adekugbe har vært på landslagssamling med Canada, og på grunn av karantene i forbindelse med reise vil ikke han være tilstede den første uka. 

Ousmane Camara er fortsatt hjemme i Guinea, og etter enighet med både spiller og agent skal han lånes ut denne sesongen. For å unngå at han må i ekstra karantene i forbindelse med reisen, vil han bli værende i Guinea til utlånsavtalen er i orden. 

 

Annonse fra Eliteserien: