Nå er klubben for alle-billetten her!

Sammen med OBOS lanserer vi billettfond i 2023.

Annonse:

I en tid hvor mange ikke har råd til å gå på fotballkamp, tar OBOS og Vålerenga ansvar og lanserer "Klubben for alle-billetten 2023". 

- Gjennom avtalen vår som generalpartner i Vålerenga har vi tilgang på et antall billetter til hver hjemmekamp på Intility Arena. Vi lever nå i en tid hvor mange må snu og vende på hver krone, derfor vil vi nå tilgjengeliggjøre disse billettene, slik at enda flere får anledning til å oppleve hvor morsomt det er å gå på Vålerenga-kamp, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS. 

Enormt engasjement

OBOS har allerede noen varianter av billettfond innen kultursektoren, som gjør at mange barn og unge som kanskje ellers ikke har anledning får mulighet til å besøke ulike teaterscener og Operaen.

Vi lever nå i en tid hvor mange må snu og vende på hver krone, derfor vil vi nå tilgjengeliggjøre disse billettene, slik at enda flere får anledning til å oppleve hvor morsomt det er å gå på Vålerenga-kamp

— Eddie Chr Thomas

- Nå gjør vi noe lignende sammen med Vålerenga slik at enda flere får oppleve et av Norges aller mest populære fotballag, sier Thomas.

Vi så et voldsomt engasjement i fjor da privatpersoner gikk ut på Twitter og ønsket å bidra til at flest mulig fikk komme seg på kamp. Nå ønsker klubben og OBOS å ta dette ansvaret. 

- Vi er både stolte og takknemlige for den posisjonen OBOS tar for fellesskapet og "livet mellom husene". Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å se gutta i aksjon på Intility Arena, og med Klubben for alle-billetten kan absolutt alle å søke. Både privatpersoner, lag og organisasjoner, sier Salg- og markedssjef Mehran Amundsen-Ansari. 

Hvordan søke? 

Billettene i fondet er på valgfri tribune og søknaden skjer gjennom et enkelt skjema. Her skriver man en kort begrunnelse på hvorfor man søker, hvem man søker det for og hvilken tribune man ønsker å sitte/stå på. 

Privatpersoner kan søke på vegne av seg selv og sin familie eller på vegne av andre. Det er også mulig for organisasjoner og lag å søke på Klubben for alle-billetten. 

🚨 Søknaden må være hos oss senest tre dager før avspark, og de som har fått innvilget søknaden vil få svar på mail/sms. 

Søk på valgfri kamp i skjemaet under allerede nå:  

Foto: NTB

Annonse fra Eliteserien: