Nå er han klar!

Efraín Juárez har signert for Oslos stolthet.


Han har allerede rukket å ikle seg den kongeblå drakta under treningsleiren på Marbella, men nå er det endelig klart at Efraín Juárez blir permanent Vålerenga-spiller. 

31-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2019 og er allerede på plass i Oslo. Nå gleder han seg til ta fatt på sesongen som venter i Vålerenga. 

Annonse:

- Jeg er veldig takknemlig og glad for denne muligheten og ser frem til utfordringene sammen med resten av laget. Både lagkameratene og Ronny har vært tydelig på målene for sesongen, og jeg håper vi kan oppnå disse sammen og gi supporterne våre noe å glede seg over, sier han. 

Enorm CV

Juárez har spilt VM for Mexico og vært i klubber som Celtic og Real Zaragoza. Nå kommer han fra et opphold i MLS-laget Vancouver Whitecaps FC og håper å kunne bidra med den erfaringen han har opparbeidet seg. 

- Jeg føler meg i veldig god form og er ordentlig motivert. Spillestilen min er å løpe opp og ned langs siden, og det håper jeg å kunne bidra med fra starten av her i Vålerenga. 

Saken fortsetter under bildet. 

Efraín Juarez og Ronny Deila prater sammen under årets treningsleir på Marbella (Foto: VIF Media)
Efraín Juarez og Ronny Deila prater sammen under årets treningsleir på Marbella (Foto: VIF Media)

Et scoop

Den erfarne forsvarsspilleren imponerte under lagets treningsleir i Spania, og Ronny Deila er naturligvis meget godt fornøyd med at meksikaneren nå er en del av troppen. 

- I Efraín får vi en veldig god fotballspiller med masse rutine, en høyreback som er løpsterk og som går opp og ned langs sida, og ikke minst en ledertype som snakker mye med de rundt seg og tar vare på de yngre, sier Deila og fortsetter:

- Jeg forventer at han forsterker laget vårt, at han er god både offensivt og defensivt, tar lederansvar og bruker av den erfaringen han har. Det er jeg veldig trygg på at kommer til å skje også, men han trenger litt tid på å komme ordentlig i gang.

Saken fortsetter under bildet. 

Efrain Juarez i duell i treningskampen mot FC Dinamo Kiev Stadium Marbella (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)
Efrain Juarez i duell i treningskampen mot FC Dinamo Kiev Stadium Marbella (Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix)

Meget tilfreds med troppen

Med Efraín på plass er Vålerenga ferdighandlet for året, og kan konsentrere seg om å finpusse detaljer inn mot seriestart. Det er Deila meget godt fornøyd med. 

- Vi er veldig stolte og glade for å få Efraín til klubben, og har den troppen vi ønsker å ha. Nå skal vi jobbe steinhardt for å bli best mulig til første kamp, avslutter Deila. 


Vi ønsker Efraín hjertelig velkommen til Vålerenga! 

Husk å sikre deg fast plass til alle kampene i 2019. 

Kjøp sesongkort her

Fakta

  • Navn: Efraín Juárez

  • Født: 22. februar 1988 (31 år)

  • Fra: Mexico

  • Posisjon: Forsvar (primært høyreback)

  • Tidligere klubber: UNAM Pumas, Celtic, Real Zaragoza, Club América, Vancouver Whitecaps FC

  • Antall landskamper/mål for Mexico: 31/1

  • Kontrakt ut 2019

Annonse fra Obos-ligaen: