faf7cb6f-506a-48aa-bd73-6b5a42da30ec

- Mye bra å bygge videre på

Vålerenga spilte en solid treningskamp mot russiske FC Krasnodar søndag kveld.

Søndag ettermiddag spilte Vålerenga årets første treningskamp da russiske Krasnodar var motstander i Marbella.

Dag-Eilev Fagermos mannskap kom best i gang, og var det førende laget den første halvtimen. Gutta lå godt defensivt og skapte også flere store muligheter offensivt. Nærmest var Seedy Jatta etter 18 spilte minutter, men avslutninga ble blokkert til corner.

Krasnodar spilte seg mer og mer inn i kampen utover i omgangen, og to minutter før pause satte Eduard Spertsyan inn 1-0 for russerne. Det var også stillinga da lagene gikk i garderoben.

Den andre omgangen endte målløs, men tross 0-1-tap er det svært mye positivt å ta med seg fra årets første treningskamp. Vegar Eggen Hedenstad, Brynjar Ingi Bjarnason og Petter Strand fikk alle debuten i kongeblått, og mange unggutter fikk prøve seg mot et godt russisk lag midt i sesong.

- Jeg er veldig godt fornøyd med mye av det vi gjør i dag, spesielt defensivt. I tillegg er det gledelig å se at unggutta som kommer inn i andreomgangen gjør det så bra som de gjør det, sier Fagermo og legger til:

- Vi fikk mange gode bilder fra kampen i dag som vi kan ta med oss å jobbe videre med i tiden som kommer.

Se sammendraget av kampen her:

Vålerenga setter snart kursen mot Portugal og Atlantic Cup, hvor første motstander er danske Brøndby 4. februar klokka 16.00. Du kan følge alle Vålerengas kamper i oppkjøringa på VGTV eller Direktesport.

Vålerenga - FC Krasnodar 0-1
Marbella Football Center, søndag 30. januar kl. 16.00

Vålerengas lag i 1. omgang: Haug - Hedenstad, Bjarnason, Näsberg (K), Zuta - Bjørdal, Thiago Holm, Strand - Jatta, Udahl, Sahraoui.

Vålerengas lag i 2. omgang: Haug - Riisnæs, Skaret, Hammer Kjelsen (Tollås Nation 70´), Opsahl - Emilsen, Oldrup, Christensen - Dicko Eng, Udahl (Kjartansson 70`), Mörfelt.