Mr. Boof er vår i tre nye år!

Felipe Carvalho har signert ny kontrakt i Vålerenga.

Annonse:


Vålerenga har forlenga avtalen med midtstopperkjempen Felipe Carvalho. Brasil-Uruguayaneren er klar for tre nye år i den kongeblå drakta med kontrakten som varer ut juli 2021. 

Champions League-erfaring

Carvalho kom til Vålerenga fra Malmö FF før årets sesong og har flere kamper i Europa for de svenske mesterne. Han ble raskt en viktig brikke i Deilas mannskap og presenterte seg for alvor for Vålerengas publikum i vårkampen mot Haugesund, da han banka ballen i vinkelen fra 20 meter. 

Se målet i videoen under:  
Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen har hatt god dialog med både spiller og agent Terje Liverød, og er veldig glad for at avtalen nå er på plass.  
 
- Vi er meget fornøyde med å få Felipe med på laget de neste tre årene. Når vi først signerte han i desember visste vi at dersom det langvarige skadeavbrekket ikke hadde satt han for langt tilbake ville vi få en veldig god spiller.  Nå skal Felipe selv, det fysiske apparatet og trenerapparatet for øvrig ha masse ros for den jobben som har blitt gjort så langt med å få på plass det fysiske i perioden som har vært, og så skal vi sammen utvikle Felipe til å bli en enda bedre spiller for Vålerenga i fremtiden, sier Ingebrigtsen. 

Publikumsyndling

Med en voldsom energi i spillet og hjertet utenpå drakta ble Carvalho raskt en profil i Vålerenga. Supporterne er glad i han og han er glad i supporterne. Det var noe som betydde mye i prosessen rundt signeringa.
 
- Jeg trives veldig godt i Vålerenga, og det er dette som er rett for meg nå. Jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv og samtidig oppnå store ting med Vålerenga. Jeg er utrolig glad for at de neste tre årene i karrieren min blir her, sier Carvalho. 

På bildet fra venstre: Erik Espeseth, Terje Liverød (agent), Felipe Carvalho, Jørgen Ingebrigtsen (Foto: VIF Media)
På bildet fra venstre: Erik Espeseth, Terje Liverød (agent), Felipe Carvalho, Jørgen Ingebrigtsen (Foto: VIF Media)

Stor interesse

Prestasjonene på banen har ført til at interessen for Vålerengas nummer 5 har økt den siste tiden, og i hjemmekampen mot Bodø/Glimt var det flere store klubber tilstede på Intility Arena. Det gjør at Jørgen Ingebrigtsen blir ekstra stolt over å få han med i tre nye år.
 
- Underveis i prosessen har det rukket å bli en viss interesse rundt Felipe, men Felipe selv og Terje Liverød (rådgiveren journ.anm) har vært tydelige på at det beste nå er å få kontinuitet i det gode treningsarbeidet som legges ned, og så får eventuelle nye karrieresteg komme som en følge av videre fremgang. Felipe har hatt en flott utvikling i klubben, og vi er glade for, og også stolte av at en så god spiller velger oss foran andre alternativer, sier Ingebrigtsen og legger til:
 
- Vi er klar over at det er mange i Vålerengafamilien som er blitt glade i Felipe, både som spiller og privatperson. Vi er trygge på at denne signeringen er en god nyhet inn i sommeren, og at mange har lyst til å støtte han og resten av laget når vi starter høstsesongen hjemme mot Sandefjord 5.august, avslutter han.

Se intervju med Jørgen Ingebrigtsen i videoen under: 


Fakta

  • Navn: Luis Felipe Carvalho da Silva

  • Født: 18. september 1993 (24 år)

  • Fra: Uruguay

  • Posisjon: Midtstopper

  • Draktnummer: 5

  • Antall kamper/mål for Vålerenga: 15/3

  • Kontrakt til 31. 07. 2021

Annonse fra Eliteserien: