Mobilitetskampanje på Intility Arena

Det blir sykkelverksted i Fanzone og muligheter for å vinne VIP-billetter om du benytter deg av kollektivt til matchen mot Aalesund.

Annonse:

Førstkommende søndag gjennomfører Norsk Toppfotball en fanmobilitetskampanje for Eliteserien, og Vålerenga er selvsagt med! 

Sammen med hovedsponsor Fortum og Anton Sport skal vi gjennomføre flere tiltak denne dagen som kommer supportere og publikum til gode.

VIP-billetter i potten

Vi ønsker at flest mulig reiser kollektivt, sykler eller tar beina fatt til våre arrangement. Gjør du dette når Aalesund kommer på besøk, tar bilde av deg selv og tagger #fortumvif på Instagram er du med i trekningen av to VIP-billetter til deg og en venn på en av høstens kamper. 

Vinnerne trekkes i pausen av kampen mellom Vålerenga og Aalesund førstkommende søndag, og Fortum (@fortum_norge) publiserer det som en post på instagram. Følg med! 

For å være med i trekningen må bildet legges ut i din egen feed og du må ha åpen profil for at Fortum skal kunne se og reposte bildet. 

PS: Vinnersjansene er gode! Fortum gir bort fem premier hvor vinneren kan velge mellom to stk VIP-billetter eller fire stk tribunebilletter på en valgfri kamp i høst. Minner om at det er mange godbiter! 

Fiks bremsene i Fanzone

Sammen med Anton Sport gjennomfører vi også gratis sykkelservice til alle som sykler til kamp denne dagen. Få fiksa bremsene, smurt kjedet og få en tilstandsrapport på din tohjuling mens oppgjøret mot tangotrøyene pågår. 

Anton Sport stiller med to telt og reparatører, og er på plass i Fanzone fra 17.15. Rekker de ikke over alle syklene vil du få med en servicelapp som du kan vise frem i din nærmeste Anton Sport-butikk. 

Vi gleder oss til kamp, og til å spare miljøet sammen med deg!

 

Annonse fra Obos-ligaen: