Misbrukte sjansene i Senja

Tabelljumboen tok sesongens andre seier mot Vålerenga 2.

Vålerenga 2 hadde alle tiders mulighet til å sikre plassen i PostNord-ligaen mandag kveld, men med både flykansellering og en tøff oppladning for flere av spillerne ble det en kveld med misbrukte sjanser.

Øystein Sandens gutter skapte den ene store sjansen etter den andre, men ballen ville ikke i mål i Senja Storhall. I stedet var det hjemmelaget på desperat poengjakt som tok ledelsen etter 21 minutter.

Vålerenga 2 klarte ikke å klarere ballen ut av egen 16-meter, og Sverre Skoglund fikk æren av å sette inn 1-0 for vertene etter 21 minutter.

Laget som ligger helt sist i avdeling 1 måtte vinne for å ha en teoretisk mulighet for overlevelse, og forsvarte seg heroisk gjennom samfulle 90 minutter. Vålerenga 2 på sin side ville sikra plassen i divisjonen med seier, men klarte ikke å straffe nordlendingene på eget kunstgress denne mandagskvelden.

Neste kamp for unggutta er borte mot opprykksjagende Hødd, mandag 25. oktober klokka 19.30.