- Mindre tilfeldigheter

Jacob Storevik hadde en stor opplevelse på Bislett og gleder seg til oppgjøret mot Sotra.

Annonse:

Sisteskansen debuterte for Vålerenga i cupens 1. runde, fikk fornya tillit mot Lyn på Bislett og starter mellom stengene når Sotra er verter onsdag kveld. 

Jacob Storevik hadde en enorm opplevelse på Bislett med de rammene som var der, og sier avansementet hadde mye å si for spillerne. 

- Det er selvfølgelig et lag man skal slå, men rammen rundt og kvaliteten på matta gjorde at det ble en jevn kamp. Det var veldig kjekt å se fansen og hvor mye det betød for dem. Det betyr ekstra for oss også når vi vet hvor høyt supporterne setter den kampen, sier Storevik. 

Onsdag kveld vokter han buret når 2. divisjonslaget Sotra inviterer til fest på Straume Sotra Stadion klokka 19.00. Sisteskansen tror på en helt annen kamp enn vi fikk i de to foregående cuprundene. 

- Det blir en tøff kamp, men med mye bedre bane enn forrige runde. Forhåpentligvis styrer vi mer av spillet og det blir mindre tilfeldigheter. Det er et lag vi skal slå, og det har jeg god tro på, sier han. 

Se video øverst i saken eller trykk her

Sotra - Vålerenga vises direkte på TV 2 Sport 1, med sendestart klokka 18.30. Avspark på Straume Sotra Stadion er 19.00! 

Annonse fra Obos-ligaen: