Millionavtale med Fjordkraft

Fjordkraft blir hovedpartner i Vålerenga, og blir en av klubbens største partnere.

Annonse:

Fjordkraft og Vålerenga Fotball AS skrev mandag under en ny samarbeidsavtale for fire år. Dette er en av Vålerengas største partneravtaler, både med tanke på rene godtgjørelser, men ikke minst Fjordkrafts ønske om i sterk grad å skape positive aktiviteter gjennom samarbeidet.

Hovedpartneravtalen med Fjordkraft er i sjiktet rett under generalpartneravtalen med DNB, og det fremkommer også tydelig med en attraktiv plassering på drakten.

Ekspanderer kraftig

Divisjonsdirektør salg, marked og produktledelse i Fjordkraft, Ingeborg Cecilie Morken, er svært fornøyd med å få Vålerenga med på laget.

– Det er én million mennesker som får sin strøm gjennom Fjordkraft, og vi er svært glade for at Vålerenga Fotball nå har meldt overgang til oss. Fjordkraft ekspanderer kraftig på Østlandet, og har sterk tro på at partnerskapet med Vålerenga vil bidra til økt vekst for selskapet, sier Morken, og legger til:

– Det er også verdt å nevne at Vålerenga er inne i en svært spennende tid. Det er igjen et sterkt økende engasjement rundt klubben og vi ønsker å være med på den reisen klubben nå legger ut på. Vi ønsker å samarbeide om å skape stolthet og eierskap til klubben og tror at vi sammen skal klare å få flere på fotballkamp, herunder vil alle våre kunder også fra tid til annen få spesielle tilbud, sier hun. 

Kommer på drakta

Fjordkraft vil få logoen sin på en sentral plass på drakta til Vålerenga Fotballs elitelag, og partene har i tillegg felles målsetninger ved å bygge et sterkt opplevelsessenter sentralt i Oslo gjennom den nye stadion som åpnes i september.

Ingeborg Cecilie Morken og Erik Espeseth signerte avtalen på Valle mandag.
Ingeborg Cecilie Morken og Erik Espeseth signerte avtalen på Valle mandag.

Daglig leder i Vålerenga Fotball AS, Erik Espeseth, er svært glad for at flere måneders konstruktive forhandlinger nå har munnet ut i en ny og spennende avtale for begge parter.

– Kraftbransjen har historisk sett vært en svært god partner og støttespiller til fotballen, og vi er svært glad for at Fjordkraft nå gir oss tillitt til å bli deres sentrale partner på Østlandet. Oslo og omegn er et svært viktig satsningsområde både for dem og for oss, og vi gleder oss til å iverksette en rekke felles tiltak for både å trekke flere publikummere til stadion, samt bidra til at flere skifter strømleverandør. Dette vil ikke bare gi forbrukere og bedrifter en god, stabil og trygg strømleverandør til riktige priser, men også sende gode midler i vår retning som vil benyttes til utvikling av enda flere spennende talenter og gode fotballspillere. Avtalen er en av de største vi har på alle områder, og det gir oss en trygghet og forutsigbarhet i det arbeidet som nå ligger foran oss.

Mange fordeler som Fjordkraft-kunde

Med Fjordkraft i stikkontakten får du en god strømavtale, ingen forskuddsbetaling eller bindingstid, fornøydgaranti og topp kundeservice. I tillegg får du som kunde hos Fjordkraft en rekke fordeler hver måned fra alle deres mange samarbeidspartnere.

Nylig lansert Fjordkraft netthandel - som kunde kan du spare penger på strømmen når du shopper hos dine favorittbutikker på nett.

Fjordkraft gir som eneste strømleverandør i Norge «Prismatch»: Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos Fjordkraft, matcher de prisen. Enkelt og greit.

Besøk fjordkraft.no eller ring 06100 og bytt strømleverandør i dag!

Fjordkraft

  • Fjordkraft er et konsern består av Fjordkraft AS og Trondheim Kraft AS som selger strøm til kunder over hele Norge. Virksomheten er innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og kommuner, samt private- og offentlige bedrifter.

  • Fjordkraft ble opprettet 1. april 2001 som et resultat av fusjon mellom BKK Kraftsalg AS og omsetningsvirksomheten i Skagerak Energi AS.

  • Hovedkontoret ligger i Bergen, men har også avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.

  • Omsatte for om lag 3,8 milliarder kroner i 2015.


 

 

Annonse fra Eliteserien: