Mette Rosseland inn i trenerteamet

Tankefeltterapeuten gjenforenes med Ronny Deila i Vålerenga.

Annonse:

Vålerenga har i dag ansatt Mette Rosseland som personlig utvikler. Hun er en av Norges mest erfarne tankefeltterapeuter og driver egen praksis i Drammen. 

Hun og Ronny Deila har jobbet sammen med kultur- og prestasjonsutvikling både i Strømsgodset og Celtic FC siden 2010, og nå går ferden videre i Vålerenga. 

En av hennes viktigste arbeidsoppgaver er å være sparringspartner for spillere og trenere, og hjelpe dem til å få ut sitt fulle potensial. 

- Jeg har jobbet med utvikling både av enkeltpersoner, grupper, team, kultur og ledere. I Vålerenga skal jeg jobbe både med kultur og personlig utvikling, og dette innebærer blant annet oppfølging av spillere og trenere, sier Mette Rosseland.

Mette Rosseland på årets første Vålerenga-trening
Mette Rosseland på årets første Vålerenga-trening

Torsdag morgen var alle i støtteapparatet og spillerne samlet for første gang i 2017, og med alt som skjer i og rundt Vålerenga om dagen gleder hun seg til å ta fatt på jobben som venter. 

- Jeg kjenner Ronny godt fra før og vet hva som forventes av meg, så nå gleder jeg meg bare til å bli kjent med alle de andre, og sette fokus på utvikling, avslutter hun.  

Vi ønsker Mette hjertelig velkommen til Vålerenga-familien! 

Annonse fra Eliteserien: