Meira og Vålerenga enige om å avslutte samarbeidet

Den portugisiske midtstopperen reiser hjem etter seks måneder i klubben.

Annonse:

João Meira ble henta til Vålerenga før årets sesong for å erstatte en skadd Enar Jääger.

Med den estiske forsvarsspilleren tilbake i spill, er Meira og Vålerenga enige om å avslutte samarbeidet når andre muligheter nå har dukka opp for portugiseren. 

João Meira jubler for scoring i cupen. Portugiseren fikk fire kamper for A-laget i perioden han var i klubben (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
João Meira jubler for scoring i cupen. Portugiseren fikk fire kamper for A-laget i perioden han var i klubben (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen har kun gode ting å si om 31-åringen, og skryter av det han har bidratt med i månedene han har vært i klubben. 

- João kom for å gi oss bedre dekning i bakre firer, samtidig som vi hadde bruk for flere spillere med erfaring i kamp- og treningshverdagen. Dette har Meira i aller høyeste grad bidratt med, sier Ingebrigtsen og legger til:

- Det har vært veldig interessant å ha profesjonaliteten til João i garderoben, og jeg ønsker han alt godt videre i karrieren. 

Meira reiser fra Oslo mandag formiddag, og skal vurdere hvor ferden går videre i tiden som kommer. Han ønsker å takke lagkameratene i Vålerenga for tiden i klubben, og la igjen følgende beskjed i garderoben:

Vi vil takke João for tiden i Vålerenga og ønsker han masse lykke til videre i karrieren! 

Annonse fra Eliteserien: