IMG_0882

Mehran gir seg etter sesongen 

Markedssjefen takker for seg etter 3,5 år i Vålerenga.

Annonse:

36-åringen fra Løten kom inn som et friskt pust midt i koronapandemien og satte umiddelbart sitt avtrykk på klubben i kongeblått. 

Mehran Amundsen-Ansari har de siste årene vært en av norsk fotballs mest synlige markedssjefer, og har vært en viktig bidragsyter til at Vålerenga har tatt store steg – både på bedrift- og privatmarked. 

Etter 3,5 begivenhetsrike år på Intility Arena takker han for seg og etterlater en markedsavdeling i stor utvikling. 

- Jeg vil for alltid være takknemlig for å ha fått lov til å jobbe med så mange bra mennesker i og rundt klubben. Det har vært 3,5 uforglemmelige og fantastiske år. Jeg må benytte anledningen til å takke alle kolleger i Vålerenga – spesielt den kommersielle avdelingen, alle samarbeidspartnere, frivillige og ikke minst supporterne for den reisen vi har hatt sammen, sier Amundsen-Ansari. 

Mehran Amundsen-Ansari feirer foran ØSTBLOKKA (Foto: Myhre Media)
Mehran Amundsen-Ansari feirer foran ØSTBLOKKA (Foto: Myhre Media)

Daglig leder Erik Espeseth synes det er synd at Mehran velger å slutte, men er svært takknemlig for de årene han har vært her.

- Mehran har bidratt sterkt til en fornyelse av vårt markedsarbeid, har løftet klubben til topp plassering innenfor sosiale medier, og vært sentral rundt å sikre at klubben blir mer synlig i bybildet. Han har også gjennom sin nære kontakt og gode dialog med supporterne vært med å løfte tilskuertallet etter pandemien. Snittet har ikke vært høyere siden 2011, sier Espeseth og fortsetter:

- Han er i tillegg en svært dyktig selger, og har bidratt til veksten vi har sett på bedriftsmarkedet. Han har stor energi og enorm arbeidskapasitet, noe vi heldigvis får nyte godt av ut sesongen.

Jobben med å finne en erstatter vil igangsettes nå, men Mehran vil fortsatt være ansatt i Vålerenga ut sesongen. Vi vil bruke den tiden som er nødvendig. 

Vi benytter anledningen til å takke Mehran for den flotte jobben han har gjort i klubben så langt!

Foto: Myhre Media

Annonse fra Obos-ligaen: