Mehran blir markedssjef

Vålerenga samler markedsområdet under én ledelse.


Bedriftsmarked, privatmarked og media har mange fellesnevnere, og Mehran Amundsen-Ansari får nå ansvaret for å knytte disse områdene sammen, med mål om fortsatt vekst.

- Vårt fokus er å øke de kommersielle inntektene i tråd med at vårt varelager er i stadig positiv utvikling. Dette gjelder både de tradisjonelle områdene innenfor relasjonsbygging, hospitality og eksponering på bedriftsmarkedet, og vårt engasjement for å fylle Oslo’s storstue Intility arena, sier daglig leder Erik Espseth og fortsetter: 

- Vi skal fortsette utviklingen på digitale områder, og ikke minst gjennom spennende prosjekter i tilknytning til, og tilnærming til, FN’s bærekraftmål. Mehran besitter stor kommersiell kunnskap, han har tilført organisasjonen ny innsikt, og har en god evne til å se helheten i alt vårt markeds- og mediearbeid.

Annonse:

- Han har i tillegg vist et stort engasjement og glød for jobben han har lagt ned i det drøye året han har vært her. Ved siden av å skape merverdi gjennom å samle marked og media under en paraply, vil han ha hovedfokus på de største sponsoratene, sikre videre digital vekst og utrede kommersielle muligheter innenfor FNs bærekraftsmål. I tillegg blir han sentral i arbeidet med ny strategiplan som trer i kraft neste år, avslutter Espeseth.

Mehran kom til klubben fra stillingen som markedssjef i HamKam i forkant av 2020-sesongen, og har hatt en veldig spennende tid på Valle. Nå ser 34-åringen frem til å ta nye steg sammen med Vålerenga. 

- Det å bli markedssjef i Vålerenga er den største tillitserklæringa man kan få. Det viser at jeg har gjort noe riktig etter at jeg kom hit i 2020, og det må jeg takke Erik & co for, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Planen fremover er å ta nye steg. Vi har staket ut en kurs som har vært veldig positiv. Til tross for at det har vært enda et år med korona, så har vi utvikla det kommersielle, og de digitale inntektene våre har steget kraftig. Vi skal være i Norgestoppen på bana, og da tør jeg å si at vi skal være i toppen av tabellen markedsmessig også, sier han og legger til slutt til: 

- Nå som verden åpner igjen vil det gi oss mange muligheter til å fylle stadion. Det skal være uavhengig av sportslige resultater. Det er på tide at Oslo våkner igjen og at vi får publikum tilbake på VÅR stadion. 

Se intervju med Mehran øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: