Meget solid bortekamp av Vålerenga

Ivan Näsberg sørga for 1-1 på Lerkendal med volley-scoring etter pause!

Rosenborg tok ledelsen på eget gress onsdag kveld, men det var Vålerenga som skapte kampens første sjanse. Og det allerede etter 30 sekunder!

Bård Finne tråkla seg lekkert igjennom RBK-forsvaret, men en lang fot fra Vegard Eggen Hedenstad hindra venstrekanten i å gi Vålerenga en perfekt start på kampen.

Limte ballen i krysset

Omgangens eneste mål var av den lekre sorten. Dessverre for Vålerengas del var det vertenes Marius Lundemo som sto midt i begivenhetenes sentrum. Midtbanespilleren lada kanonen fra 20 meter og limte ballen i krysset etter 38 minutter.

Saken fortsetter under bildet.

Selv ikke Kristoffer Klaesson rakk opp i vinkelen på skuddet fra Lundemo (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)

Til tross for at gutta lå under til pause, var det en fornøyd Fagermo som møtte Eurosport på vei inn til andreomgang.

- Det var et mye tydeligere Vålerenga-lag de første 45 enn det har vært i de fire første rundene. Jeg er godt fornøyd med den omgangen vi leverte før pause, sa han.

Näsberg med volley-scoring

Vålerenga hadde, som Fagermo ønsket seg før kampen, mye ball på Lerkendal, og Rosenborg skapte så og si ingenting etter hvilen.

Gutta våre spilte seg ofte til gode muligheter, men mangla det siste lille forran målet til André Hansen. Det måtte en hel volley fra Vålerenga-gutt Ivan Näsberg til for å få hull på byllen.

Med høyreslegga satte han ballen inn fra fire meter, utagbart for vertenes sisteskanse. En meget fortjent utligning etter en solid forestilling på Lerkendal.

Se intervju med Ivan her:

- Det er nesten sjokkerende at de stive hoftene mine kommer seg opp der, sa målscorer Näsberg til Eurosport etter kampen.

Flere scoringer ble det ikke, og Fagermos gode statistikk på Lerkendal fortsetter etter 1-1 mellom Rosenborg og Vålerenga.