Mees Rijks er kongeblå!

Den nederlandske spissen har signert en treårsavtale. 

Annonse:

Vålerenga og FC Utrecht er enige om en overgang for spisstalentet Mees Rijks. 20-åringen er på plass i Oslo og er kongeblå de neste tre årene.

- Det føles veldig bra å være her. Jeg har fått et utrolig godt førsteinntrykk av klubben, og føler meg hjemme allerede, sier han etter å ha blitt presentert for hele spillergruppa og trenerteamet. 

Rijks hentes som nevnt fra FC Utrecht, hvor han hadde kontrakt ut 2024. Spissen gjennomgikk den medisinske testen på Intility Arena mandag morgen, og sportssjef Joacim Jonsson er veldig fornøyd med å ha fått på plass åres første signering. 

Se klipp fra hans første trening her

- Vi får en spiller som er på vei opp og frem, med et stort potensial. Han har bra fysikk, er meget hardtarbeidende og har stor energi i spillet sitt, sier han og fortsetter:

- Mees er en spiller vi har fulgt over tid, og også vært og sett live. Han passer fint inn i måten vi ønsker å spille på, og personligheten passer godt inn i den gruppa vi bygger. 

Rijks kommer fra halvspilt sesong i Nederland og er klar til å bidra på trening og kamp fra første stund. Ambisjonene til gutten med aldersbestemte landskamper er krystallklare.

- Jeg håper å hjelpe Vålerenga tilbake til Eliteserien. Det er det viktigste. Jeg er en hardtarbeidende spiss som gjør alt for laget, og prøver å skape sjanser både for meg selv og andre, sier han. 

Bli bedre kjent med Mees her: 

Annonse fra Obos-ligaen: