Medlemsmøte med sportslig fokus

Og ikke minst gledelige nyheter om gjenåpning av Oslo.

Annonse:

Onsdag kveld inviterte vår ferske styrleder Tuva Ørbeck Sørheim til fysisk medlemsmøte i kantina på Intility Arena, og for første gang kunne vi endelig se hverandre i øynene. 

77 medlemmer hadde møtt opp, og etter en kort velkomst fra Sørheim var Dag-Eilev Fagermo på podiet for å gi en sportslig status. Alt fra unge talenter og europacup til sesongstarten og skadesituasjon.  

På spørsmål om første motstander i Europa svarte hovedtreneren at det absolutt er mulig å slå ut belgiske Gent, selv om det selvfølgelig er en tøff trekning. 

Saken fortsetter under bildet.

Dag-Eilev Fagermo talte til medlemmene på årets første fysiske møte (VIF Media)
Dag-Eilev Fagermo talte til medlemmene på årets første fysiske møte (VIF Media)

Norges beste utviklingsavdeling

Vålerenga er den eneste klubben i Norge med fem stjerner i akademiklassifiseringen, og Thomas Hafstad orienterte forsamlingen om organiseringen av utviklingsavdelingen. 

Utviklingslederen fortalte også en god del om arbeidet med «brua» fra talent til a-lagsspiller hvor beste praksis og referanser til de sterkeste utviklingsmiljøene i Europa er svært viktig. 

Etter mange års godt arbeid på Valle ser det bra ut, og per i dag har utviklingsavdelingen åtte juniorspillere i a-stallen, hvorav tre har fått spilletid allerede i 2021. 

Saken fortsetter under bildet. 

Europa-kvalik nærmer seg, og Espeseth håper på mye folk på tribunene (Sportfoto.no)
Europa-kvalik nærmer seg, og Espeseth håper på mye folk på tribunene (Sportfoto.no)

Europakamper med mye folk på tribunen

Sist, men ikke minst, tok daglig leder Erik Espeseth ordet og orienterte om siste nytt vedrørende gjenåpninga av Oslo. Sjefen hadde god tro på 5000 tilskuere mot Sarpsborg 08 og LSK, og fikk rett etter fredagens pressekonferanse. 

Det betyr også at vi kan vente oss minimum 5000 tilskuere på hjemmekampen mot KAA Gent 29. juli. Vålerengas første europacup-kvalik på ti år! 

Avslutningsvis takket Espeseth for oppmøtet og fortalte at klubben er i gang med en ny strategiplan som medlemmene ville få en oppdatering på ved neste møte. Høyst sannsynlig i september. 

Ikke medlem i Vålerenga Fotball Elite enda? Bli det her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: