- Måtte sy 15 sting innvendig og utvendig

MARBELLA: Jonatan Tollås Nation med synlig bevis på møtet med Carvalho. Se det første intervjuet med midtstopperne her!

Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho forlot i dag treningsleiren på Marbella for å reise hjem igjen til Oslo. Begge er i god form, men trenger en ukes tid før de kan trene med litt intensitet igjen. 

Annonse:

Smellen de pådro seg i møte med hverandre torsdag kveld så heldigvis verre ut enn den var, og selv om det ble noen sting, og for Tollås Nation, en mild hjernerystelse, er begge ved godt mot og håper å være raskt tilbake på feltet med gutta. 

- Det gikk veldig mye bedre enn det kunne gått, og jeg er egentlig bare glad for å være på beina igjen etter kun få dager. Nå er det bare stingene som må heles, så er jeg klar for å gå opp på hesten igjen, sier Tollås Nation.

Se det første intervjuet med Tollås Nation i vinduet under: 


Felipe Carvalho slapp unna hjernerystelsen, men fikk en betydelig verre utvendig skade enn midtstopperkollegaen. En stor flenge over det venstre øyet gjorde at både lagkamerater, motstandere og leger ble ekstra bekymret. Heldigvis gikk det bra og urugyaneren håper å være tilbake på banen om kort tid. 

- Jeg føler meg bedre for hver dag som går. Det var et sjokk der og da, og jeg forventet ikke at Tollås skulle gå i samme duell, men både han og jeg føler oss fin, så det skal nok gå bra, sier Carvalho med et smil. 

Se intervjuet med Felipe i vinduet under: 


NB: Vålerenga møter det russiske storlaget Rubin Kazan søndag ettermiddag kl. 16.30. Kampen ser du direkte på Nettavisen + (kun for abonnenter). 

Vi ønsker gutta våre god tur hjem til Norge og gleder oss til å få de tilbake på banen! 

Annonse fra Obos-ligaen: