Martin Kreuzriegler klar for Vålerenga

29-åringen har signert en avtale som strekker seg ut 2024.

Annonse:

Vålerenga har i dag kommet til enighet med Martin Kreuzriegler fra Østerrike. 29-åringen har spilt for Widzew Łódź i polsk toppdivisjon, men kommer som bosmannspiller og har signert en avtale ut 2024.

Midtstopperen har også to år bak seg i Sandefjord, og står med 51 eliteseriekamper og to scoringer fra tiden i hvalfangerbyen. 

- I Martin får vi en voksen spiller med mye erfaring. Han er venstrebent og vant til å spille i en treer bak, og passer måten Geir Bakke ønsker å spille på. Han har en fin karakter og er en ledertype i en posisjon vi har manglet, sier sportssjef Joacim Jonsson. 

Østerrikeren gjennomførte den medisinske testen i helga og signerte avtalen mandag formiddag. Tirsdag er han på plass på feltet og gleder seg stort til å spille for Vålerenga. 

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg likte meg svært godt i Norge sist jeg var her, og ønsket meg tilbake. Når Vålerenga kom på banen var jeg ikke i tvil. Det er en veldig fin klubb, sier han og fortsetter: 

- Jeg er en venstrebent midtstopper som er god med ballen i beina. Jeg har også bra med fart for å være forsvarer, og den formasjonen Geir ønsker at vi skal spille passer meg bra. Resten får jeg vise frem når jeg er i gang på banen, smiler han. 

Kreuzriegler er spilleklar 1. august, men er som nevnt allerede på plass på Intility Arena og trener med laget fra og med tirsdag morgen. 

Vi ønsker Martin hjertelig velkommen til Vålerenga! 

Annonse fra Eliteserien: