Markus Nakkim leies ut til Viking

Den talentfulle midtstopperen skal spille 2018-sesongen for rogalandsklubben.

Mandag ble det klart at Markus Nakkim (21) leies ut til Obosliga-klubben Viking for sesongen 2018. Han er ventet å spille en sentral rolle når den tradisjonsrike klubben skal forsøke å gjøre oppholdet i landets nest øverste divisjon så kort som mulig. 

Nakkim spilte ti kamper for Oslos stolthet i 2017-sesongen og ser på denne muligheten som viktig for å ta nye steg i året som kommer:

-Selv om jeg føler at oppkjøringen har vært god og at jeg er nærme en plass på laget her i Vålerenga, så er det spennende når en så stor klubb som Viking ønsker meg som en sentral brikke i midtforsvaret. Jeg ser på det som en god mulighet til å utvikle meg videre i tillegg til at det er en morsom utfordring å være med på å gjenreise Viking dit de hører hjemme. 

Annonse:

Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, er glad for at avtalen er i boks:

-Markus får nå muligheten til å komme til en stor klubb og være sjef i forsvaret der. Han har vært god for oss når han har fått muligheten, men i denne perioden av karrieren trenger han spilletid, og det vil han få i Viking. Vi håper og tror han kommer tilbake som en enda bedre spiller, og legger til:

-Det har vært flere klubber som har vist interesse for Markus, og ved siden av at vi mener det er det beste sportslige alternativet, er vi også glade for at valget falt på Viking når det gjelder prosessen vi nå har vært gjennom. Jeg har opplevd klubben som den klart mest ryddige og tydelige på hva som skulle til for å få avtalen i havn, og vi har begge jobbet for at dette skulle bli en bra avtale for spilleren og klubbene, avslutter Ingebrigtsen. 

Markus gjennomgår den medisinske testen mandag, og med forbehold om at den går i orden, slutter han seg til Viking-troppen umiddelbart. Dette har vært klart en ukes tid, men på grunn av sykdom har det blitt utsatt til i dag. 

Vi ønsker Markus lykke til i Stavanger!

Annonse fra Eliteserien: