Målkalas for Vålerenga

VÅLERENGA - ULL/KISA: 7-0. Det ble mange mål og mye fin fotball da to gode Vålerenga-ellevere valset over OBOS-liga-laget torsdag ettermiddag.

Vålerenga spilte en meget god første omgang. Laget sto høyt, og presset Ull/Kisa gjennom hele omgangen. En rekke spillere viste seg frem fra en god side!

Allerede etter to minutter satte en meget god Peter Michael inn Vålerengas første mål, etter innlegg fra Felix Horn Myhre. Etter fem minutter har Michael en ny, stor mulighet, som denne gangen blir blokkert av forsvaret.

Strålende Sahraoui

Bård Finne blir spilt fri av en strålende Ousmane Sahraoui etter femten minutter, og setter sikkert inn 2-0.

Etter 27 minutter er det Felix Horn Myhre sin tur til å åpne målprotokollen, og resultatet 3-0 sto seg til pause.

Vålerenga byttet hele laget i pausen, mens Gatelaget tok runden blant de rundt 200 tilskuerne på Valle-feltet med kaffe.

Sandmoen scorer to

Brede Sandmoen startet omgangen med å sette inn 4-0. Andre omgang forløper litt mindre energisk enn første omgang, men Vålerenga er helt klart best hele omgangen igjennom. Så kommer en solid innspurt det siste kvarteret.

Etter 77 minutter mottar Deyvver Vega ballen på tjue meter, vender lekkert opp og setter ballen nydelig i venstre kryss til ledelse 5-0. Tre minutter senere bidrar Ull/Kisa med et selvmål, før Amin nouri dribler seg gjennom alt og alle på høyresiden og legger fint ut til Brede Sandmoen som setter sitt andre og Vålerengas sjuende for dagen.

Vi minner om muligheten til å kjøpe sesongkort i 2020! All info finner du her.

bård finne mål ullkisa_mn (2)
Bård Finne setter inn 2-0 etter en praktfull gjennombruddspasning fra Osame Sahroui.