Magnus Retsius Grødem til Ull/Kisa

Midtbanespilleren leies ut til OBOS-klubben i 2019.

Vålerenga og Ull/Kisa er enige om en leieavtale for Magnus Retsius Grødem. 20-åringen var utleid til OBOS-klubben også i 2017-sesongen, og fikk da ti kamper og scora to mål for de gule og grønne fra Jessheim. 

Sportslig leder i Vålerenga Fotball Elite, Jørgen Ingebrigtsen tror OBOS-ligaen blir en bra arena for Magnus dette året, og er glad Ull/Kisa ble klubben for unggutten. 

Annonse:

- Magnus kommer sannsynligvis til å få mye spilletid i OBOS-ligaen med dette utlånet, og vi tror at det er det riktige steget for hans videre utvikling. Med en mye tøffere konkurransesituasjon hos oss i år ble vi derfor enige med Grødem om at dette utlånet kan bli veldig bra, sier Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Våre forventinger til Magnus når han nå drar til Jessheim er at han skal kjempe seg til en fast plass på laget, og være en viktig brikke for Trond Fredriksens mannskap slik Nakkim var det i Viking i fjor.

- At det er Ull/Kisa han får muligheten hos tror vi også er bra. Vi kjenner klubben godt, og de har en hovedtrener og et lag vi har veldig troen på. Det blir spennende å følge både Magnus og laget i året som kommer, avslutter Ingebrigtsen. 

Vi ønsker Magnus lykke til i Ull/Kisa!

PS: Ull/Kisa havna på 5. plass i OBOS-ligaen 2018 og var ett av lagene som kjempet om opprykk til Eliteserien. I kvalikkampen tapte de 0-1 mot Sogndal på bortebane etter scoring av Sigurd Haugen på overtid. 

Fakta

  • Navn: Magnus Retsius Grødem

  • Født: 14. august 1998 (20 år)

  • Fra: Bryne

  • Posisjon: Midtbane

  • Antall kamper/mål for Vålerenga i Eliteserien: 25/3

  • Kontrakt med Vålerenga ut 2021

  • Spiller for Ull/Kisa i 2019-sesongen

Annonse fra Eliteserien: