Lorents Apold-Aasen signerer A-lagskontrakt

16-åringen fra Fredrikstad er kongeblå de neste tre årene.

Annonse:

Denne vinteren har 16 år gamle Lorents Apold-Aasen trent fast med A-laget og i treningskampen mot Strømsgodset fikk han sin uoffisielle debut. Den høyreiste spissen har imponert trenerne, og i dag ble han belønna med A-lagskontrakt. 

Unggutten, som også fikk sin landslagsdebut for G17 i februar, har signert en avtale som strekker seg ut 2026, og han kunne ikke vært mer stolt enn han er nå. 

- Det har vært et mål lenge, og helt siden jeg kom til klubben i fjor har jeg drømt om denne dagen. Det er veldig gøy å endelig få landa det, og få lov til å fokusere 100% på fotballen, sier han og fortsetter: 

- Jeg er en spiss som er glad i å score mål. Det er rett og slett det beste jeg vet, så forhåpentligvis skal jeg fortsette å gjøre det på A-lagsnivå også. Målet i år blir helt klart å debutere i OBOS-ligaen, så får vi ta alt det andre etter det. Det er en veldig fin gruppe å være en del av, og utrolig mange gode fotballspillere man kan lære mye av, avslutter han. 

Geir Bakke er fornøyd med at klubben har sikra seg Lorents på en lengre kontrakt, og ser frem til å kunne være med å utvikle han i årene som kommer. 

- Lorents er veldig dedikert, tydelig i alt han foretar seg og moden for alderen. Han gjør alt han kan for å bli litt bedre hver eneste dag, og kom til Vålerenga for å utvikle seg som spiller. Han har vist gode tendenser gjennom vinteren, og det er en gutt vi ser har et potensiale inn i fremtida som allerede er med og bidrar på A-lagsøktene, sier Bakke. 

Vi gratulerer Lorents med A-lagskontrakt og gleder oss til å se han i kongeblått de neste årene!

Annonse fra Obos-ligaen: