- Litt mer krydder enn jeg pleier å levere!

Bård Finne om sin andre scoring mot Haugesund og den kommende kampen mot Bodø/Glimt.


Det var leken stemning på tirsdagens formiddagsøkt på Intility Arena da Ronny Deila la opp til fotballtennis. Selv om temperaturen var høy (på grunn av dårlig dømming), var det lite å utsette på engasjementet og offerviljen. 

- Det er klart det blir problematisk når dommeren spiller på det andre laget, men selv ikke det kan unnskylde vår opptreden, sier Bård etter å ha tapt stort sett alle kampene mot Deila, Odin Holm og Samuel Adekugbe. 

To scoringer og assist

Heldigvis var det mer å skryte av etter søndagens bortekamp i Haugesund, med to scoringer og en assist fra vår egen nummer 11. 

- Grindheim kom bort til meg i pausa og var irritert over effektiviteten vår, og jeg sa at den andre scoringen min til og med var litt mer spicy enn hva jeg vanligvis leverer. Jeg pleier å skyte på første, men med flyten vi hadde i førsteomgangen der, og økende selvtillit er det lov å prøve, sier han. 

Annonse:

Siste før sommerpausen

Fredag 5. juli er det vårens siste kamp her på Intility Arena når Bodø/Glimt gjester hovedstaden. Etter en meget solid gjennomføring på vestlandet, håper Finne at Vålerenga kan fortsette i samme spor mot det som har vært vårens store overraskelseslag i Eliteserien. 

- Vi må være tette bakover, kanskje litt kyniske og så er det hjemmebane. Jeg vet hva vi kan gjøre fremover på banen her på Intility, så jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne vise det frem her på fredag. 

Kjøp billetter til kampen her

Oslo Taxi inviteter

Som takk for din innsats på Supportertribunen, ønsker kampsponsor Oslo Taxi og Vålerenga å spandere en ekstra billett til kampen slik at du kan ta med deg en ny eller gammel venn. 

Vennebilletten fra Oslo Taxi hentes mot visning av sesongkortet i Sjappa fra og med onsdag, eller i billettluken på kampdag. 

Innvi sommeren med en herlig opplevelse på Intility Arena. Vi gleder oss til å se deg! 

Intervjuet med Bård Finne ser du øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: