- Litt ekstra spenning

Det sier Kristoffer Klaesson før morgendagens medaljekamp på Intility Arena.

Annonse:


Vålerenga har gjort unna siste treningsøkt før mandagens møte med Rosenborg i hovedstaden, og Kristoffer Klaesson gleder seg til oppgjøret mot trønderne. 

- Vi har forberedt oss som om det er en helt vanlig kamp. Vi prøver å ikke hause den opp selv om det er mye som står på spill, sier sisteskansen. 

Det unge keepertalentet kjenner det litt ekstra i magen, men påpeker samtidig gleden av å være i posisjonen laget befinner seg i. 

- Det er selvfølgelig litt nerver - det er en spennende kamp, men det er gøy å være med i medaljekampen for fullt, sier han. 

- Tett og jevnt

De tre siste kampene har endt med 1-1, mens gjestene fra Trondheim står med tre strake tap. Det til tross, Klaesson forventer et lignende oppgjør som i vår. 

- Det blir nok sikkert som det alltid pleier å bli mot Rosenborg. Tett og jevnt! Så får vi håpe at vi trekker det lengste strået til slutt. 

I skrivende stund leder Vålerenga 2-0 over Arna Bjørnar, og er på full fart mot et historisk seriegull. Det syns Klaesson er veldig moro. 

- Det må jo bare bli gull det! Det hadde vært gøy med første seriegull til damene, avslutter han. 

Troppen

Fredrik Oldrup Jensen har vært ute siden bortekampen mot Bodø/Glimt i september, men endelig begynner det å se lyst ut for den sentrale midtbanespilleren. Vålerengas nummer 14 er friskmeldt, og det samme er Aron Dønnum.

Sistnevnte fikk en smell i kampen mot Sarpsborg 08 og mistet oppgjøret mot Stabæk, men nå er ankelen helet og teknikeren er klar til dyst. 

Her er troppen: 

Se intervjuet med Kristoffer Klaesson øverst i saken. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: