Burger Øst

Legg middagen til Fanzone!

Vi byr på en rekke aktiviteter, samt mat og drikke, i Fanzone i forkant av semifinalen mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Trodde du Fanzone kun var for åpningskampen? Å neida! Foran hver eneste hjemmekamp får du en rekke aktiviteter utenfor Vålerenga Kultur- og Idrettspark. Fanzone skal være så attraktivt at man skal virkelig ønske å dra på kampene tidlig så man får ladet opp på akkurat sin måte. Fanzone åpner alltid tre timer før kampstart, mens Klanens pub og spiseri, ØST, åpner allerede klokka 11.30.

Foran semifinalen i cupen mot Sarpsborg 08 fra klokka 17.00 kan vi by på følgende:

Mat og drikke

Foodtrucksene GoGrilla og 4 Gringos er strategisk plassert for å tilby en unik smakopplevelse gjennom spennende menyer med kortreist og fersk mat.

(Saken fortsetter under bildet)

Gogrilla Foodtruck
Gogrilla Foodtruck

Gastropuben ØST tilbyr nydelig mat fra deres splitter nye kjøkken, samt en egen grill på uteserveringen. I tillegg har dem et stort utvalg av drikkevarer for de over 18 år – både inne og ute.

Inne på stadion står Fazer for kioskene hvor du kan nyte alt fra pølser og brus til sjokolade og wraps. Det beste av alt er at du kan bestille fra kioskene fra setet ditt med VippsGO! Last ned Vipps her!

Aktiviteter:

(Saken fortsetter under bildet)

DNB shootout
DNB shootout

Alle aktiviteter i Fanzone er naturligvis helt gratis og åpen for absolutt alle til å bli med på. I tillegg til å være morsomme er det også en rekke premier å vinne!

Her er aktivitetene våre onsdag:

Kunnskapskonkurranse med Peugeot

DNB Shootout

Minigolf hos Hurtigruta Carglass

Coca Cola Fotballblink

Barnas hjørne hos Vålerenga Samfunn

Fotball

(Saken fortsetter under bildet)

I Vålerenga Minicup spilles det ballbingefotball hvor guttelagene 2009 til Vålerenga «Henger’n», Grüner «Rodeløkka Rovers» og Bøler skal spille om heder og ære.

Kom og se morgendagens helter vise fram Oslo på best mulig måte – kanskje vil flere av dem være de samme som du heier på fra tribunen om noen år?

Ønsker du at ditt lag skal spille i Fanzone? Meld deg på her!

Supporterutstyr

Sjappa er naturligvis på plass i sine splitter nye lokaler, men vil i tillegg også ha flere mobile salgsstands plassert rundt Fanzone og Innspurten, så du kan kle deg i kule klær til kampen!

Så legg turen innom Vålerenga Fanzone før kampen hvor vi SKAL spille oss til en cupfinale!

Bilder: Anders Grydeland/NTF/Eventpartner/ØST

Toppbilde: 1913-burgeren på ØST 

 

Annonse fra Obos-ligaen: