Leda 2-0 etter en forrykende åpning, men så våkna vertene

Vålerenga 2 var best den første halvtimen borte mot Eidsvold Turn, men en sterk opphenting sørga for tre poeng til hjemmelaget.

Vålerenga 2 sjokkåpna borte mot Eidsvold TF mandag kveld, og allerede etter sju og halvt minutt hadde unggutta putta to ganger.

Henrik Udahl ble meid ned inne i boksen etter før det var spilt to minutter, og straffen satte spissen kontant i mål. Like etter var Andreas Stensrud på plass og banka inn kampens andre fra 14 meter.

Vålerenga kjørte over hjemmelaget og hadde full kontroll på matchen den første halvtimen, men Eidsvold spilte seg kraftig opp utover i omgangen og kom tilbake i matchen.

Etter 37 minutter var Benedict Notoane på full fart fremover, men spissen ble tatt av Mathias Dyngeland på kanten av 16-meteren. Dommeren mente forseelsen skjedde inne i feltet og dømte omgangens andre straffespark.  Den satte Herman Jappée Henriksen enkelt inn og opphentinga var i gang.

På overtid av den første omgangen kom også utligna da Ole Andreas Mundal Nesset heada inn 2-2 på bakre stolpe. Vålerenga 2 starta omgangen forrykende, mens hjemmelaget avslutta i samme stil.

Etter pause var det Eidsvold som hadde initiativet, og etter 67 spilte minutter på Myhrer stadion var de blåkledde i føringen for første gang i matchen.

Oliver Stenseth satte inn 3-2 på vakkert vis, noe som også ble sluttresultatet. Eidsvold Turn tok med det sin andre seier over våre unggutter denne sesongen.