Landslagsgutta våre

Det er pause i Eliteserien og landslagsfotballen ruller igjen. Sjekk hvilke Vålerenga-spillere som er på samling her.

Annonse:

Det gjenstår kun to kamper av årets Eliteserie, og den første spilles hjemme på Intility Arena mot Odd 19. november, før vi avslutter borte mot Sogndal på Fossghaugane Campus 26. november. 

Før den tid skal flere av våre unge, håpefulle, samt en midtstopper med drøssevis av erfaring representere landet sitt i ukens landslagspause. Under får du en oversikt over hvem, hva og hvor: 

Enar Jääger 

Vår eminente estlandske midtstopper er nok en gang klar for landskamper med Estland. Jääger står oppført med over 120 kamper for sitt land, og 9. og 12. november skal han atter en gang på med landslagsdrakta når Finland og Malta står på motsatt halvdel. 

Ivan Näsberg 

U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud har tatt ut venstrebacken i troppen til U21-landslagets kamp mot Irland. Kampen spilles 14.november klokken 19.00 på Marienlyst i Drammen. Dette er Näsbergs andre samling med U21-landslaget. 

Samúel Kári Friðjónsson

Islendingen er tatt ut i U21-troppen til Island som møter Spania og Estland til EM-kvalifiseringskamper 9. og 14. november. 

Saken fortsetter under bildet. 

Christian Borchgrevink er klar for nye landskamper med flagget på brystet (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
Christian Borchgrevink er klar for nye landskamper med flagget på brystet (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Christian Dahle Borchgrevink

Pål Arne «Paco» Johansen har tatt ut høyrebacken til to privatlandskamper i Barcelona i perioden 6.-12. november. Norges U18-gutter møter Finland og Polen på Top Ten Sports Center i Lloret del Mar. 

Florind Lokaj

Vålerengas unggutt er tatt ut i Kosovos G17-tropp til Mercedes Benz Aegean Cup, en internasjonal turnering i Tyrkia i slutten av november. Laget skal møte Tyrkia, Aserbadjan og Albania i de innledende kampene. 

Toppbilde: Samúel Kári Friðjónsson - www.fotbolti.net Fotograf: Hafliði Breiðfjörð

Annonse fra Eliteserien: