- Kulturen på tvers av klubbene vil styrkes

Vålerenga ønsker Lille Tøyen FK velkommen som den 12. samarbeidsklubben.

Vålerenga er stolte av å kunne presentere Lille Tøyen FK som den 12. samarbeidsklubben i 2018, og trenerutvikler Roy Arne Berg ser frem til å starte arbeidet med den lokale klubben. 

- Lille Tøyen FK er en naturlig klubb for oss å ha med i samarbeidet. De er lokal og holder til i nærmiljøet. Dagens A-lagsspiller Christian Borchegrevink spilte sine første fotballår der, sier Berg og legger til: 

- Vi ser frem til å starte samarbeidet med Lille Tøyen, og skal spesielt bidra med kompetansehevende tiltak retta mot trenerutvikling. 

Lille Tøyen FK ble stifta i 1982 og har ca 550 aktive medlemmer i klubben. Av disse er hele 85% mellom 6 og 16 år, og et samarbeid med Vålerenga tror sportslig koordinator, Pål Winsent vil gi klubben en unik mulighet til å ivareta de største talentene. 

Annonse:

- Et samarbeid med Vålerengas satsingslag (12-16år) vil gi oss i Lille Tøyen FK en unik mulighet til å kunne ivareta våre aller dyktigste ungdomsspillere på guttesiden. De som når opp der vil kunne hospitere med andre talenter i Oslo og omegn, og få tilgang på gode treningsfasiliteter, tøffere motstand, og ikke minst dyktige trenere, sier Winsent og legger til:

- Får spillerne våre en fast plass på et av Vålerengas satsningslag vil det være en fjær i hatten for spilleren selv, men også for alle på Lille Tøyen som har bidratt til dette. Et slikt samarbeid vil også gi våre trenere/lagledere mulighet til egenutvikling etter eget ønske, og utnytte Vålerengas mange kapasiteter. Kulturen på tvers av klubbene vil også naturlig kunne styrkes av dette.

- Vi i Lille Tøyen er også meget godt fornøyd med det pågående samarbeidet rundt Fanzone-arrangementene i forkant av Vålerengas hjemmekamper. Det siste kick off-showet skal etter planen holdes på vår rehabiliterte Caltex i Tøyenparken tirsdag 20. november, sier han og fortsetter:

- Avslutningsvis vil jeg si at et formelt samarbeid med Vålerenga også gjør det enklere, og ikke minst helt uproblematisk for en spiller å kunne vende tilbake til Lille Tøyen. 

Vi ønsker Lille Tøyen FK velkommen til klubben og gleder oss til samarbeidet!

Lille Tøyen FK

  • Klubben ble stifta i 1982 og har i dag 550 aktive medlemmer.

  • Av disse er hele 85% mellom 6 og 16 år.

  • Klubben har 24 lag fordelt på spillere fra 6 til 50 år

  • A-laget spiller i 5. divisjon i 2018

  • Kontaktperson i samarbeidet er sportslig koordinator Pål Winsent

Annonse fra Eliteserien: