Klanen med innsamlingsaksjon til ny stadion

Klanen har tatt initiativ til å samle inn penger slik at vi kan skape bedre akustikk og stemning på ny stadion.

Annonse:

For å få maksimalt ut av Norges feteste tribuneseksjon, samler nå Klanen inn penger for å finansiere sideveggene på supportertribunen til Vålerengas nye stadion.

– For Klanen og andre supporteres del er dette viktig for at stemningen på ny stadion skal bli best mulig. Vi forsøker å fullfinansiere dette, men håper at supporterne våre er med på å dekke en tredjedel av disse kostnadene. Får vi inn mindre enn dette vil vi gi pengene i retur til alle som har bidratt, sier Erling Rostvåg i Klanen.

Klanen har opprettet en egen side hvor man kan donere penger til formålet. Beløpet som doneres er i Euro som per nå står i 9,16 kroner. 250 kroner er €28, 500 kr er €55, 1000 kr er €110 og 2000 kroner er €220.

Her finner du en valutakalkulator

* Støtt Klanen via tribunevegger.no

Koster en million

Å bygge de nye veggene vil koste mellom 900.000 og 1 million kroner før moms.

Kjøp sesongkort ved å sende en SMS med kodeord VIFSESONGKORT til 2242 (gratis), og Sjappa vil ringe deg tilbake!

— Klanen

Vålerenga Kultur- og Idrettspark (VKIP) har generøst sagt seg villige til å dekke halvparten av denne kostnaden, mens Klanen skal forsøke å stable på beina resten.

Kjøp sesongkort på Supportertribunen på vifsesongkort.no

– Fordi crowdfunding kun gir pengene til Klanen dersom vi klarer hele målet, vil vi nøye oss med ett mål på 200.000 kroner. Klarer vi 200.000 skal vi klare å frigjøre resten av kostnadene slik at det blir noe av dette prosjektet. Klarer vi mer, vil vi unngå at det går utover andre ting som for eksempel satsningen på pub i stadionkroppen, budsjettene på supporteraktiviteter eller fondene våre, sier Rostvåg.

Ønsker små og store bidrag

Alle bidrag, små som store tas i mot med åpne armer av Klanen, men for dem med ekstra dype lommer lover Klanen noe ekstra.

Se bare her

  • Donasjoner på 1000 kroner eller mer - Wall of Fame. Alle som bidrar med dette beløpet vil listes opp på en dedikert Wall of Fame på Klanen.no.
  • Donasjoner 10.000 kroner eller mer – Årets drakt m/signaturer Klanen kommer til å legge av en drakt til deg og samle signaturer til alle i A-stallen. Drakta kan hentes i Sjappa eller sendes i posten hvis du bor tilstrekkelig langt unna. I tillegg til signert drakt får du også plass på Wall of Fame.
  • Donasjoner 100.000 kroner eller mer - Klansstyret bøyer seg i støvet! Personlig håndmalt banner eller flagg med valgfritt motiv. Banneret kan enten være halvannen meter høyt med x antall breddemeter i bomullsstoff, ett tostangsflagg i bomullsstoff eller ett vifteflagg i nylonstoff. Motivet velger du selv, så lenge det ikke strider med Klanens vedtekter. Du får også en signert drakt, samt plass på Wall of Fame.

Støtt Klanen via tribunevegger.no

Fakta om Supportertribunen

  • Har rail seats (safe standing) som gjør at setene er fastmontert i oppreist stilling så det blir ståplasser på kamper i serie og cup, men kan legges ned som seter i Europacupen.

  • Har om lag 3.000 seter og plass til cirka 4.500 stående, syngende supportere.

  • Er plassert på Kortside Sør på ny stadion på Valle, nærmest festplassen, og over Klanens nye pub og Sjappa.

Har du ikke kjøpt sesongkort på Supportertribunen ennå? Prisene er:

  • Alle under 25 år som er medlem i Klanen og/eller Vålerenga Fotball Elite: 1.550,-
  • Alle under 25 år uten medlemskap: 1.800,-
  • Alle over 25 år som er medlem i Klanen og/eller Vålerenga Fotball Elite: 2.050,-
  • Alle over 25 år uten medlemskap: 2.300,-

Sesongkortene kan kjøpes på vifsesongkort.no eller i Sjappa.

Illustrasjonsbilde av tribuneveggen på ny stadion
Illustrasjonsbilde av tribuneveggen på ny stadion

Annonse fra Obos-ligaen: