Klanen: – I kveld skal Oslo oppleve et jordskjelv!

Det blir en elektrisk stemning i flomlysene på Intility Arena når Vålerenga tar imot Rosenborg søndag kveld.

Langsidene er så å si utsolgt, men det er fortsatt plasser ledig på Supportertribunen. Der lover talsmann i Klanen, Erling Rostvåg, stemning som vil merkes over hele hovedstaden.

– I kveld skal Oslo oppleve et jordskjelv av god tribunekultur, med Oslo Øst som episenter!, sier han og legger til:

– Stemninga på vår nye ståtribune er i en egen klasse, men selv om det jevnt over er kjempegøy å være en del av dette, er det noen dager man kan kjenne på det lille ekstra. Når langsidene fylles opp er det god grunn til å forvente litt ekstra elektrisk stemning med de mulighetene det innebærer.

Nord-Europas største ståtribune

Supportertribunen på Intility Arena er montert med oppskrudde seter slik at det blir en trygg ståtribune, og stemninga følger deretter.

– Hvis du er blant de som ikke alt for ofte står på Supportertribunen, så er dette en ypperlig mulighet til å kjenne på akkurat disse tinga. Det er mange som har opplevd dette og aldri sett seg tilbake. Dem finner du på stadion hver eneste kamp, sier Rostvåg.

– Det er plass til deg også, og vi deler gjerne godfølelsen med flere!

Annonse:

Trekk ut mot sidene

Supporterkoordinator i Vålerenga Fotball, Matijas Loeb, er naturligvis entusiastisk som få når han prater om hva som skal skje søndag kveld.  

– Det er kamper som dette vi lever og ånder for! To av Norges største og beste supportergrupper ansikt mot ansikt på Norges beste tribunefasiliteter, sier han.

Som Supporterkoordinator er Loebs oppgave å fasilitere  for supporterne så de får den best mulig kampopplevelse. For mange er kanskje ståplasser noe uvant så Loeb kommer avslutningsvis med noen gode råd.

– Til tross for Nord-Europas største ståtribune vil det bli trangt om plassen på Supportertribunen søndag kveld! Gå inn på tribunen litt tidligere enn ellers, fyll opp plassene også på sidene. Bli med og skap stemning under oppvarmingen, og sørg for at det også er stemning etter at dommer´n blåser av kampen!

Vålerenga møter Rosenborg på Intility Arena søndag klokka 20.00. Kjøp billetter her!

Toppfoto: Geir Olsen/NTB scanpix.

Annonse fra Obos-ligaen: