Kjelsrud Johansen matchvinner

Vålerenga slo Strømmen 3-2 i fredagens treningskamp i Vallhall. Se intervjuer og høydepunkt her!

Strømmen leda to ganger, men to mål av Henrik Kjelsrud Johansen, og ett av Ivan Näsberg, sikra Vålerenga sin andre seier i årets andre treningskamp.

Matchvinner Kjelsrud Johansen var naturligvis godt fornøyd etter kampen.

- Jeg syns vi er gode i store perioder, vi løper mye og skaper mange sjanser. Jeg bør vel score et par-tre til, men det er godt det er tidlig og så er jeg fornøyd med å få to scoringer, smiler han.

Mye sykdom

Flere spillere i Vålerengas tropp sto over på grunn av sykdom, deriblant alle keeperne, Marcus Sandberg, Aslak Falch og Kristoffer Klaesson. Dermed måtte G14-lagets keepertrener Kamil Rylka vokte Vålerengas mål.

Strømmen tok ledelsen allerede etter 12 minutter ved Magnus Solum. Kampen vippet frem og tilbake med sjanser til begge lag før Kjelsrud Johansen utligna etter drøye halvtimen. 1-1 sto seg til pause.

Ny Strømmen-ledelse

Strømmen tok ledelsen på ny fem minutter ut i andreomgang ved innbytter Ulrich Næss. Igjen hadde begge lagene flere sjanser, men Vålerenga hadde ballen mest og det var slettes ikke ufortjent at Näsberg kjempa inn 2-2 et kvarter før slutt, etter innlegg fra Aaron Dønnum.

Vålerenga fortsatte presset etter utligninga, og Kjelsrud Johansen ble matchvinner fem minutter før slutt.

Madhusan Sandrakumar la inn, Kjelsrud Johansen dempa ballen på brystet og klinka til på halv volley rett i nettmaskene.

Dermed står Vålerenga med to seire i oppkjøringa etter 1-0-seieren over Asker sist uke. Førstkommende mandag reiser laget til La Manga hvor Zenit St. Petersburg og FC Nordsjælland er motstandere.

Vålerenga – Strømmen 3-2 (1-1)
Vallhall Arena, 285 tilskuere.

Mål: 0-1 Magnus Solum (12), 1-1 Henrik Kjelsrud Johansen (35), 1-2 Ulrich Næss (50), 2-2 Ivan Näsberg (75), 3-2 Kjelsrud Johansen (85).

Vålerengas lag: Kamil Rylka – Christian Borchgrevink (Madhusan Sandrakumar fra 61. min.), Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Rasmus Lindkvist (Markus Nakkim fra 45.) – Christian Grindheim, Herman Stengel – Simen Juklerud, Ghayas Zahid (Brage Sandmoen fra 89.), Magnus Retsius Grødem (Aaron Dønnum fra 61.) – Henrik Kjelsrud Johansen.