Kjelsrud Johansen matchvinner mot Follo

Spissen satte inn 2-1 på hodet like før slutt.

Annonse:


Før den 16. runden i årets PostNord-liga lå Vålerenga 2 på direkte nedrykk, men etter mandagens kamp mot Follo er rekruttene tilbake på trygg grunn.

Gard Holme stilte med et meget sterkt lag fra start på Ski stadion, men det var vertene som kom best igang. Håvard Haugen Dalseth sendte hjemmelaget i ledelsen etter halvtimen spilt, og stillinga sto seg til pause.

Henrik Kjelsrud Johansen starta kampen på benken, men kom inn etter hvilen og ble avgjørende helt på tampen av oppgjøret. Akkurat det kommer vi nærmere tilbake til, for det var mer dramatikk på Ski stadion før dommeren blåste av for kvelden.

Først ble Vålerenga tildelt straffe, men den satte kaptein Herman Stengel i stanga. Like etter gjorde han derimot opp for seg da han serverte Markus Nakkim, som stanga inn utligninga en snau time ut i oppgjøret.

Det var en jevnspilt affære mellom to ballsikre lag, men flere gode redninger av Marcus Sandberg sørga for at Vålerenga hadde muligheten til å stikke av med alle tre poenga. Og det var nettopp det de gjorde.

To minutter før full tid steg Kjelsrud Johansen til værs inne i boksen og stanga inn seiersmålet etter en perfekt serv av innbytter Oskar Opsahl. Spissen sørga for at rekruttene kunne ta med seg tre svært kjærkomne og viktige poeng tilbake til hovedstaden.

Se bilder fra kampen i galleriet under: 

Neste kamp for Vålerenga 2 er hjemme mot Bærum mandag 21. august kl. 19.00.

KAMPFAKTA

  • Follo - Vålerenga 2 1-2 (1-0)

  • Tirsdag 15. august kl. 18.30, Ski stadion

  • Målscorere: Håvard Haugen Dalseth (Follo), Markus Nakkim (VIF), Henrik Kjelsrud Johansen (VIF)

  • Vålerengas startellever: 1 Sandberg - 5 Nakkim 28 Levernes 37 Näsberg 38 Hay - 3 Fridjonsson 10 Dønnum 14 Stengel (K) - 39 Agyiri 9 Elsebutangen 40 Ejuke

  • Innbyttere: Kjelsrud Johansen (46'), Njie (70'), Opsahl (80')

Annonse fra Obos-ligaen: