Kjartansson reiser videre

Les mer og se intervju med Vidar her.

Annonse:


Etter flere utenlandseventyr kom Vidar Örn Kjartansson tilbake til Vålerenga i 2020 og var svært delaktig da klubben tok sin første medalje på ti år. Spissen scora hattrick mot Brann i debutkampen, og endte til slutt på ni mål i bronsjesesongen. 

I fjor endte han opp med fem scoringer på 19 kamper og i år ble det fire. Nå reiser islendingen videre etter at han og klubben ble enige om å terminere kontrakten. 

- Det er blandede følelser å skulle forlate en klubb man er så glad i, og som jeg har så mange gode minner fra. Vi hadde en avtale før sesongen om at jeg skulle få reise i sommer, og jeg er veldig takknemlig for at klubben lar meg gå. Vi skilles som gode venner og alt er gjort med beste mening, sier Kjartansson og fortsetter: 

- Jeg har vært her lenge nå, og selv om det er tøft å forlate gutta i den situasjonen vi er i så er jeg sikker på at det vil snu og jeg kommer til å følge hver eneste kamp. 

Hvor veien går videre er fortsatt usikkert, men 31-åringen drømmer om et siste utenlandsopphold før han bosetter seg på Island. 

- Det har vært mye interesse fra spennende klubber og destinasjoner de siste dagene, og jeg er åpen for alt. Jeg ønsker et eventyr til før jeg flytter hjem, avslutter han. 

Dag-Eilev Fagermo har bare gode ting å si om spissen, og ønsker han masse lykke til videre i karrieren: 

- Vidar er en utrolig flott gutt og en klassespiss, men han har hatt utfordringer det siste halvannet året med både beinbrudd og andre ting som gjør at det er fornuftig at han kommer seg videre. Det har også vært en del av dealen mellom han og oss, sier Fagermo. 

Vi takker Vidar for tiden i kongeblått og ønsker han masse lykke til videre!

 

Annonse fra Obos-ligaen: