Kjartansson har kommet hjem!

Ørnen er tilbake i klubben der det hele startet.

Annonse:

25 scoringer på 29 kamper for Vålerenga og toppscorer i Norge. Det er slik vi husker Vidar Örn Kjartansson.

Han kom som et ubeskrevet blad fra Fylkir på Island og dro til Kina som en stjerne. Nå, seks år senere, er han endelig hjemme igjen der det hele startet!


- Jeg føler jeg har kommet hjem, og jeg gleder meg veldig til å ta på meg den kongeblå drakta igjen, sier han.

Ettertraktet

Siden 2014 har Kjartansson vært i både Kina, Sverige, Russland (to ganger) og i Tyrkia. Prestasjonene har naturligvis ikke gått upåaktet hen, og Vålerenga var langt fra eneste klubben som var på jakt etter storscorerens signatur. For han var heldigvis valget enkelt!

- Jeg trivdes veldig godt i Vålerenga og Oslo da jeg var her for seks år siden, og det var egentlig aldri noe tvil om hvor jeg ønsket å dra. Nå er jeg glad for å være her. 

Godt teamarbeid

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er glad for at klubben nå kan presentere Vidar som ny spiller. 

- Vi veldig stolt over å ha klart å lokke en så god fotballspiller tilbake til Valle. Det har vært et godt teamarbeid mellom sport, administrasjon og styret som gjorde det hele mulig, sier Ingebrigtsen og legger til: 

- Dette har vært en prosess som har pågått en stund, men vi følte vi hadde gode sjanser fordi Vidar selv viste interesse for å komme tilbake. Og få en så god spiller tilbake til klubben og Eliteserien er vi veldig fornøyde med. Vi tror at han kan gjenta suksessen fra sist, avslutter han.

Saken fortsetter under bildet. 

Kjartansson har signert en kontrakt som strekker seg ut 2023, og første mulighet til å spille med Vålerenga-logoen på brystet er hjemmemøte med Brann 13. september. 

Forrige gang han spilte mot rødtrøyene scora han to ganger.

Vi ønsker Vidar hjertelig velkommen hjem #Z

Intervju med Vidar kommer etter pressekonferansen. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: