Kapteinen vår legger opp!

Jonatan Tollås Nation takker av når Vålerenga møter Molde søndag 13. november.

Annonse:

351 kamper og 15 scoringer i Norges øverste divisjon. Det er tallene Jonatan Tollås Nation kan smykke seg med etter 15 sesonger på toppnivå, i tillegg til en 8. plass på Vålerengas adelskalender for flest kamper i toppdivisjonen. 

Nå har 32-åringen bestemt seg for at nok er nok, og når de kongeblå entrer gressmatta for siste gang i 2022 tar kapteinen vår farvel.

Jonatan har gått i front for siste gang i Vålerenga-drakt (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Jonatan har gått i front for siste gang i Vålerenga-drakt (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

- I dag har jeg tatt det utrolig vanskelige valget om å legge skoene på hylla og takke for meg. Jeg sitter kun igjen med takknemlighet og glede ovenfor alle jeg har spilt sammen med, jobbet med, supportere, frivillige, og de jeg har spilt mot, sier Jonatan og fortsetter: 

- Når jeg ser tilbake på alle de årene jeg har vært en del av toppfotballen føler jeg meg bare glad og heldig som har fått oppleve det. 

Med et kne som har kranglet i noen år allerede, vil han gi seg mens leken fortsatt er god. Jonatan vil kunne løpe rundt med sønnen Anton og spille padel med gutta når fotballkarrieren er over.

Hva som venter i fremtiden har han ikke bestemt seg for, men det som er sikkert er at kapteinen vår fortjener en ordentlig avskjed i årets siste kamp. 


Foto: Morten M. Larød/Sportfoto 

Annonse fra Eliteserien: