Kapteinens siste opptreden på Intilty Arena

Christian Grindheim spilte sin siste hjemmekamp for Vålerenga og fikk fortjent hyllest både før og etter kamp.

Annonse:


Etter 247 kamper i den kongeblå drakta takker kapteinen for seg etter årets sesong. Christian Grindheim har vunnet seriegull med Vålerenga og har vært Kaptein med stor K i flere sesonger.

Helhetlig vurdering

Kontrakten til Grindheim går ut etter sesongen, og ifølge trener Ronny Deila er det en helhetlig vurdering som ligger bak at kapteinen ikke får fornyet avtalen. 

– Christian Grindheim er en av de beste spillerne jeg har trent, og han har vært en viktig spiller for Vålerenga i mange sesonger. Det var ingen lett avgjørelse å ta, men vi må tenke på framtida utover de neste par sesongene, sier Deila. 

Kampen mot Odd på søndag blir dermed kapteinens siste hjemmekamp, og Sogndal borte den aller siste i Vålerenga-drakta. 

Seriegull på første forsøk

Grindheim kom til Vålerenga fra FK Haugesund foran 2005-sesongen, og fikk totalt 39 kamper og tre mål i gullsesongen. Året etter spilte han også 39 kamper og scora fire mål, da Vålerenga tok bronsen.

I 2007 ble det 27 kamper og seks mål før han gikk til nederlandske Heerenveen. Der fikk Grindheim 123 kamper før turen gikk til den danske hovedstaden og spill for FC København.

I 2013 returnerte han til Vålerenga og ble raskt kaptein under Kjetil Rekdals ledelse. Det har blitt 144 kamper og 12 mål i Vålerenga etter returen så langt, men det gjenstår fortsatt to kamper igjen av årets sesong for haugalendingen. 

Vi ønsker å takke Christian for to fantastiske perioder i klubben, og ønsker han lykke til videre. 

Annonse fra Eliteserien: