- Jeg elsker denne klubben

Kapteinen blir med videre. Jonatan Tollås Nation har signert ny kontrakt med Vålerenga!

Annonse:


Vålerenga skal ut i Europa i 2021, og det er klart kapteinen vår vil være med på det. Jonatan Tollås Nation har skrevet under på en ettårig avtale, og det er både han og vi svært glade for.

- Jeg elsker denne klubben her. Jeg elsker supporterne. Jeg elsker spillergruppa. Jeg har veldig tro på det vi har starta på i Vålerenga, og er sikker på at vi kommer til å stabilisere oss i toppen av norsk fotball, sier Tollås, som er stolt over å fortsette karrieren i Oslos stolthet! 

Jeg elsker denne klubben her. Jeg elsker supporterne. Jeg elsker spillergruppa.

— Jonatan Tollås Nation

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen deler gleden med kapteinen og sier følgende om avtalen som nå er kommet på plass: 

- Som de fleste nok har fått med seg, har dette vært en prossess som har pågått en god stund. Nå er vi veldig fornøyde med å endelig kunne fortelle at avtalen med Tollås er i boks. Kapteinen vår blir med videre, sier han og fortsetter:

- Vi er enige om en avtale ut 2021. Går alt som både vi og Jonatan ønsker, og han spiller kamper, er vi enige om at han skal være med enda ett år, avslutter han. 

- Jonatan er en veldig viktig spiller for Vålerenga, og er en kontinuitetsbærer, både for meg og klubben. Ikke bare fordi han har vært her lenge, men også fordi han har vært svært delaktig i den utviklingen vi har hatt etter at jeg kom, sier Dag-Eilev Fagermo. 

Førstkommende mandag er spillerne tilbake på Intility Arena for å starte oppkjøringen til en sesong med både Europa-kvalik og Eliteserie. Det gleder 30-åringen seg til. 

Gjør som Tollås - Bli med oss til Europa og i Eliteserien med sesongkort

 

Annonse fra Eliteserien: