DSC_6389_Edits

Kampen mot rasisme

På søndag skal vi markere klubbens kamp mot rasisme med helt nye drakter.

Annonse:

De siste ukene har flere av våre største profiler vært avbildet med et rødt kort og påskriften GI RASISME RØDT KORT på Clear Channel sine skjermer rundt omkring i Oslo. 

Nye drakter

Søndag kveld toppes kampanjen på Intility Arena når Vålerenga møter Rosenborg klokka 19.13. Tidspunktet for avspark er satt til klubbens stiftelsesår, og når spillerne entrer kunstgressmatta er det med helt nye drakter for anledningen. 

Alle våre draktpartnere har sagt fra seg plassen sin på guttas spillertrøyer for å maksimere synligheten av logoen Vålerenga mot rasisme. Disse draktene vil bli auksjonert bort i etterkant av kampen, til inntekt for Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn. 

Tusen takk til alle som står sammen med oss i kampen mot rasisme! 

Premiere

Denne kvelden vil det også være premierevisning av vår nye mangfoldsfilm på storskjermen i pausa. 

Vålerenga mot rasisme ble etablert i 1996 av klubbens junioravdeling og supportere. Siden den gang har klubben brukt fotballen som et verktøy for å skape god integrering og inkludering. 

Vålerenga er en klubb med et enormt mangfold, og dette er noe vi er svært stolte av. I alle ledd, fra barnefotballen til A-lagene. Like før innmarsj vil dette bli markert med en flaggborg som symboliserer nettopp dette.

Vi håper at du som er glad i Vålerenga vil være med å løfte frem budskapet om at hos oss er alle velkomne. Vi er klubben for alle! 

Kjøp billett til Vålerenga - Rosenborg her

Annonse fra Obos-ligaen: