DSC04279

Kamara med scoring og assist i debuten

Vålerenga vant 3-1 og fikk en god gjennomkjøring mot Ull/Kisa.

Med syv spillere på landslagssamling ønsket trenerne å få maksimalt ut av torsdagens økt, og inviterte Ull/Kisa til en treningskamp over 2x35 minutter.

Gjestene kom best i gang på Intility Arena etter et svakt tilbakespill i Vålerengas bakre rekker. Mathias Fjeld Gulliksen oppfatta situasjonen raskt, og med Storm Strand-Kolbjørnsen på halvdistanse satte midtbanespilleren enkelt inn 1-0 etter åtte minutter.

Skudd fra distanse

Vålerenga åpna svakt og hadde mange feilpasninger det første kvarteret, men kom seg utover i omgangen. Noe som var mangelvare i fjor var skudd fra distanse, og snaut 20 minutter ut i oppgjøret tok Elias Hagen ansvar og gjorde noe med nettopp det.

Henrik Bjørdal slo ballen flatt ut i returrommet, og på direkten fra 20 meter satte Hagen inn utligninga med en markkryper helt nede i hjørnet.

Scoring i debuten

De drøyt 200 på tribunen fikk se Ola Kamara debutere i kongeblått da han erstatta Mees Rijks på topp i den andre omgangen, og det tok ikke mange minuttene før Oslo-mannen presenterte seg på Intility Arena.

Christian Borchgrevink var flytta opp på høyrekanten etter pause, og kapteinen slo et strøkent innlegg inn i boksen. Kamara vendte opp og satte ballen kontant i kassa til 2-1-ledelse åtte minutter ut i omgangen.

Et snaut kvarter før slutt tok Kamara på seg servitørrollen da Petter Strand satte inn kampens flotteste scoring. Spissen tok seg ned til dødlinja, la flatt inn foran og med hælen flikka Strand inn 3-1 - som også ble sluttresultatet!