NTB_seEBPd_gtoU

Kamara matchvinner mot Bryne

Vålerenga tok sin andre strake 1-0-seier i lørdagens kamp mot Bryne.

I en stekende vårsol på Intility Arena var det duka for den sjette runden av årets OBOS-liga da Bryne kom på besøk lørdag ettermiddag.

Gjestene fra Jæren hadde i likhet med Vålerenga avansert i cupen tidligere i uka, og kom til hovedstaden for å ta med seg poeng. Bryne var også nærmest scoring før hvilen, på sjanser Vålerenga serverte på et sølvfat med slurv i de bakre rekker.

Ingen av lagene maktet dog å sette ballen mellom stengene, og da sto det 0-0 halvveis inn i oppgjøret.

Kriga inn ledelse

Det var en ganske slapp fotballkamp av begge lag, men da oppgjøret hadde bikka 55 minutter to det fyr på Oslo øst.

Et eneste stort kaos foran Bryne-målet, etter skudd fra både Riisnæs og Strand ender med at Ola Kamara får avslutta. Skuddet går via keeper Cajtoft og deretter en Bryne-forsvarer før den ligger i nettet foran Østblokka.

Ola Kamara feier foran Østblokka (Foto: Fredrik Varfjell / NTB)

Samme mann burde dobla ledelsen etter 77 minutter da Henrik Bjørdal serverte han foran kassa, men en solid redning av gjestenes sisteskanse gjorde at det fortsatt sto 1-0.

To på rad

Det var på langt nær noen vakker fotballkamp, men gutta kriga helt inn og sørga for to 1-0-seire på rad på Intility Arena.

Allerede onsdag venter HamKam i cupens 4. runde på Oslo øst før Aalesund er verter på Color Line stadion lørdag kveld.

Tusen takk for en fantastisk støtte gjennom samtlige minutter. Nå er vi i gang!